Τρίτη 30 Απρίλιος 2024, 2:22
Culture

Πώς οι πολιτικές συζητήσεις μπορούν να καταστρέψουν ένα πρώτο ραντεβού


Ο Connell Barrett είναι σύμβουλος γνωριμιών για άνδρες στη Νέα Υόρκη. Περιγράφει τον εαυτό του ως «προοδευτικό» στην εφαρμογή Bumble, επειδή ψάχνει να βγει με γυναίκες με παρόμοιες κοινωνικές και πολιτικές πεποιθήσεις και δεν θέλει εκπλήξεις.

«Ευτυχώς για μένα, οι γυναίκες που συμπαθούν τον Ντόναλντ Τραμπ είναι λίγες στη φιλελεύθερη Νέα Υόρκη», δήλωσε ο Barrett, οικοδεσπότης του podcast Dating Transformation, στη HuffPost.

Όπως και να έχει, στις αρχές του 2021, έτυχε να βγει ραντεβού με την Τζένιφερ, μια έξυπνη, επιτυχημένη επιχειρηματία που είχε γνωρίσει μέσω των εφαρμογών. Η σύνδεση ήταν μαγνητική. Και φαινόταν να έχουν πολλά κοινά – είχαν μάλιστα φοιτήσει στο ίδιο κολέγιο.

Αργότερα, ο σύντροφός σας μπορεί να είναι φυσικά πιο ανοιχτός στο να ακούσει μια ελαφρώς διαφορετική άποψη, αλλά σε ένα πρώτο ή δεύτερο ραντεβού – ή στο κρεβάτι, όπως στην περίπτωση του Barrett – η συζήτηση για τα τρέχοντα γεγονότα θα μπορούσε να χαλάσει το κλίμα

«Μετά από δύο ραντεβού, σκέφτηκα: «Ουάου! Μπορεί να είναι η μοναδική», θυμάται.

Στο τρίτο τους ραντεβού, έκαναν σεξ για πρώτη φορά. Ενώ αγκαλιάζονταν στο κρεβάτι της μετά την πράξη, αναφέρθηκε στη συζήτηση το θέμα των εκλογών του 2020.

«Αναφέρω πόσο χαρούμενος ήμουν όταν ανακοίνωσαν την νίκη του [Τζο] Μπάιντεν», είπε ο Barrett. «Η Τζένιφερ σιωπά. Λέει δειλά-δειλά: «Λοιπόν, αυτή ήταν μια δύσκολη μέρα για μένα. Θέλω να πω, ότι έγινε νοθεία στις εκλογές».

«Νόμιζα ότι αστειευόταν, αλλά στη συνέχεια ξεκινάει μια θεωρία συνωμοσίας για ψεύτικα ψηφοδέλτια», είπε. Τότε ήταν που συνειδητοποίησε: «Βγαίνω με μια γυναίκα που υποστηρίζει τον Τραμπ».

«Το τελειώσαμε λίγο αργότερα», είπε ο Barrett.

Το αυθόρμητο πολιτικό σχόλιο

Η Blaine Anderson, σύμβουλος γνωριμιών στο Όστιν του Τέξας, δήλωσε ότι ορισμένα στοιχεία δείχνουν ότι η ερωτική συμβατότητα έχει να κάνει λιγότερο με τις κομματικές διαφορές και περισσότερο με το πόσο ενδιαφέρεται κανείς για την πολιτική.

«Ήμουν στο Παρίσι για μια συναυλία και βγήκα ραντεβού με έναν τύπο που είχε μετακομίσει εκεί από την Ασία. Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι που ανέφερε, χωρίς να τον ρωτήσω, ότι του άρεσε ο Ντόναλντ Τραμπ ως ηγέτης»

Κάποιος που παρακολουθεί στενά τις τελευταίες αποφάσεις του Ανώτατου Δικαστηρίου και την προεκλογική εκστρατεία του 2024 μπορεί να ενδιαφέρεται λιγότερο για ένα ταίρι που είναι εντελώς αποκομμένο από την πολιτική.

Σε κάθε περίπτωση, η Anderson συνήθως λέει στους πελάτες της να αποφεύγουν τις πολιτικές συζητήσεις στα πρώτα ραντεβού. Αργότερα, ο σύντροφός σας μπορεί να είναι φυσικά πιο ανοιχτός στο να ακούσει μια ελαφρώς διαφορετική άποψη, αλλά σε ένα πρώτο ή δεύτερο ραντεβού – ή στο κρεβάτι, όπως στην περίπτωση του Barrett – η συζήτηση για τα τρέχοντα γεγονότα θα μπορούσε να χαλάσει το κλίμα.

«Ένα αυθόρμητο πολιτικό σχόλιο στην αρχή μιας σχέσης μπορεί να είναι αποτρεπτικό, αν έχετε διαφορετικές πεποιθήσεις», είπε.

Παρακάτω, οι αναγνώστες της Huffpost, μοιράστηκαν μερικές πολιτικές δηλώσεις που κατέστρεψαν αμέσως ένα πρώτο ραντεβού.

Ο αντι-μετανάστης μετανάστης

«Ήμουν στο Παρίσι για μια συναυλία και βγήκα ραντεβού με έναν τύπο που είχε μετακομίσει εκεί από την Ασία. Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι που ανέφερε, χωρίς να τον ρωτήσω, ότι του άρεσε ο Ντόναλντ Τραμπ ως ηγέτης. Τον ρώτησα γιατί, και μου είπε ότι του άρεσε που ο Τραμπ φρόντιζε να έρχονται λιγότεροι μετανάστες που έπαιρναν τις δουλειές [των ντόπιων]και ξεζούμιζαν τον κόσμο. Αυτός ο άνθρωπος το είπε αυτό όντας μετανάστης ο ίδιος».

»Συνεχίσαμε στο διαμέρισμά του, το οποίο ήταν πανέμορφο, και τον ρώτησα πώς ήταν σε θέση να αντέξει οικονομικά ένα τόσο ωραίο σπίτι στο Παρίσι, από όλα τα μέρη. Η απάντησή του; ‘Ω, έχω έναν λευκό γέρο που το πληρώνει, και περιστασιακά κάνω πράγματα μαζί του’. Έτσι, ο αντιμεταναστάτης που μισεί τους αργόσχολους ήταν ένας μετανάστης που έκανε αργόσχολες δουλειές. Δεν υπήρξε δεύτερο ραντεβού, και έκτοτε δεν έχω επιστρέψει στο Παρίσι». – Sam See, stand-up comic

 #MeToo

«Νομίζω ότι το κίνημα #MeToo έχει παρατραβήξει. Οι άντρες δεν μπορούν πλέον να κάνουν ούτε κομπλιμέντα στις γυναίκες!» Αυτό το είπε μια λεσβία, αν θέλετε να ξέρετε». – Nelly Thomas, η οικοδέσποινα του podcast «Dear Nelly»

Ο ψηφοφόρος του Ομπάμα

«Ήμουν σε ένα πρώτο ραντεβού με αυτόν τον χάλια τύπο και είπε κάτι λίγο μισογυνικό (που δεν είχε σχέση με την πολιτική), οπότε τον αποδοκίμασα. Στη συνέχεια μου είπε ότι πιστεύει ότι «οι γυναίκες που υποστηρίζουν τους Ρεπουμπλικανούς δέχονται τα λάθη μου περισσότερο από τις φιλελεύθερες γυναίκες. Οι φιλελεύθερες γυναίκες τείνουν να μην είναι τόσο ανοιχτόμυαλες όσο νομίζουν».

»Δεν είχα ιδέα πώς προέκυψε αυτό, οπότε είπα απλά ‘Cool’. Υπήρξε μια αμήχανη σιωπή και πρόσθεσε: ‘Απλά για να ξέρεις, ψήφισα τον Ομπάμα’. Τελείωσα το παγωμένο τσάι μου και είπα ότι έπρεπε να φύγω, αλλά πριν αποχωρήσω του είπα ότι η Χίλαρι θα ήταν σπουδαίος πρόεδρος, έτσι για να τον εκνευρίσω». – Elise Golgowski, ηθοποιός και stand-up κωμικός

Ο «all my exes are crazy»

«Είπε: «Όλες οι πρώην μου είναι ψυχοπαθείς».

»Δεν είναι απαραίτητα πολιτικό, αλλά λέει πολλά για το πώς βλέπει το άτομο τις γυναίκες και αν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη για τα δικά του λάθη». – Thomas

 Ο Non-Love Bomber

«Κάποτε βγήκα ραντεβού με έναν τύπο του Πολεμικού Ναυτικού. Όταν μου είπε ότι η βάση στην οποία ήταν τοποθετημένος έκανε τακτικά βομβαρδισμούς στο νησί και αυτό του έδινε χαρά, ήξερα ότι ήταν τελειωμένη υπόθεση. Ήταν σχεδόν αλαφιασμένος περιγράφοντας τις εκρήξεις σαν πυροτεχνήματα της Ντίσνεϊλαντ».

»Η απόλυτη ευχαρίστηση στη φωνή του ενώ περιέγραφε αυτή την εβδομαδιαία άσκηση, – σε ένα νησί όπου ζούσαν άνθρωποι, θα μπορούσα να προσθέσω – ήταν εξωφρενική. Δεν μπορούσε να σταματήσει να μιλάει για το πόσο διασκεδαστικό ήταν και πόσο φοβερός ήταν ο πρόεδρος που το επέτρεψε». – Jasmine Diaz,  διευθύνουσα σύμβουλος της Diaz Dating Group

Πηγή: Huffpost | Κεντρική φωτογραφία θέματος: Sex Education



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News