Σάββατο 11 Μάιος 2024, 9:50
Culture

Πωλείται το σπίτι του Φρανκ Σινάτρα και της Μία Φάροου στη Νέα Υόρκη – Δείτε το εσωτερικό του


Το πρώην σπίτι του Φρανκ Σινάτρα και της Μία Φάροου στη Νέα Υόρκη πωλείται.

Το σπίτι με τα τέσσερα υπνοδωμάτια και τα τέσσερα μπάνια πωλείται σήμερα στην τιμή των 4.450.000 δολαρίων.

Οι γυάλινες πόρτες από το δάπεδο μέχρι την οροφή οδηγούν σε μια ιδιωτική εξωτερική αυλή που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε μια καταπράσινη όαση, δεδομένου ότι το πράσινο ήδη αναπτύσσεται κατά μήκος των τοίχων

«Η αγορά αυτού του σπιτιού είναι μια ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι της ιστορίας σε μια εξαιρετική τοποθεσία. Ανάμεσα σε αρχιτεκτονικά σημαντικά townhouses και brownstones στην ιστορική περιοχή The Treadwell Farm Historic District, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από εστιατόρια παγκόσμιας κλάσης, τα καταστήματα της Madison Avenue και το Central Park», αναφέρει σε δήλωση του στο PEOPLE ο μεσίτης Tom Wexler.

Φωτογραφία: Zillow

Το ακίνητο ανήκε στον αείμνηστο Σινάτρα από το 1963 έως το 1969. Ήταν παντρεμένος με την 79χρονη Φάροου από το 1966 έως το 1968.

Το «γοητευτικό» ακίνητο

Tο σπίτι βρίσκεται στην οδό 249 East 61st Street, στην περιοχή Upper East Side του Μανχάταν. Η κατοικία χτίστηκε το 1872 και αργότερα αναδιαμορφώθηκε το 1919 από τον διάσημο αρχιτέκτονα Frederick Sterner, ενσαρκώνοντας τη διαχρονική κομψότητα και την αρχιτεκτονική υπεροχή, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του μεσιτικού γραφείου Leslie J. Garfield.

«Στοιχηματίζω ότι έχει αυτές τις αγγελικές χορωδίες να τραγουδούν μερικά υπέροχα νέα τραγούδια» ανέφερε η Φάροου σε μια λεζάντα στο Instagram τον Δεκέμβριο του 2023 για τα 107α γενέθλια του καλλιτέχνη

Υπάρχουν συνολικά δέκα δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων των προαναφερθέντων υπνοδωματίων και λουτρών – οι φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού απεικονίζουν κλασικά στοιχεία σε όλο το σπίτι, όπως βιτρό παράθυρα και ξύλινα πατώματα.

Ένας πολυέλαιος και ένα τζάκι υπάρχουν επίσης μέσα στο σπίτι και αποτελούν μέρος της απύθμενης γοητείας του.

Φωτογραφία: Zillow

Το virtual staging επιτρέπει στους υποψήφιους αγοραστές να δουν τι θα μπορούσε να επιτευχθεί όσον αφορά τη διαρρύθμιση του σπιτιού, όπως μια μεγάλη τραπεζαρία, ιδανική για ειδικές οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Υπάρχει επίσης χώρος για άφθονα καθίσματα κοντά στο τζάκι, ιδανικό για να περάσετε όμορφα με τους αγαπημένους σας.

Οι γυάλινες πόρτες από το δάπεδο μέχρι την οροφή οδηγούν σε μια ιδιωτική εξωτερική αυλή που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε μια καταπράσινη όαση, δεδομένου ότι το πράσινο ήδη αναπτύσσεται κατά μήκος των τοίχων.

«Love and Marriage»

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του κτηματομεσιτικού γραφείου, το πρώην σπίτι των Σινάτρα και Φάροου «βρίσκεται κοντά στην εντυπωσιακή γκάμα πολιτιστικών δραστηριοτήτων της περιοχής. Τα πολυτελή καταστήματα, οι γκαλερί και οι μπουτίκ υψηλής ραπτικής της λεωφόρου Μάντισον βρίσκονται κοντά. Το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης και η Συλλογή Frick είναι κοντά, μαζί με πολλά εστιατόρια παγκόσμιας κλάσης και γοητευτικά καφέ. Το κοντινό Central Park προσφέρει μια όαση πρασίνου και ευκαιριών αναψυχής».

Φωτογραφία: Zillow

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε στο κτίριο της 20th Century Fox το 1964. Εκείνη την εποχή, ο τραγουδιστής του «Love and Marriage» ήταν σχεδόν 50 ετών και η ηθοποιός του «Μωρού της Ρόζμαρι» μόλις 20 ετών.

Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου δύο χρόνια αργότερα σε ένα ξενοδοχείο του Λας Βέγκας το 1966. Ενώ ο γάμος τους διήρκεσε μόνο δύο χρόνια, παρέμειναν φίλοι μέχρι το θάνατό του το 1998.

«Στοιχηματίζω ότι έχει αυτές τις αγγελικές χορωδίες να τραγουδούν μερικά υπέροχα νέα τραγούδια» ανέφερε η Φάροου σε μια λεζάντα στο Instagram τον Δεκέμβριο του 2023 για τα 107α γενέθλια του καλλιτέχνη.

Φωτογραφία: Zillow

«Ευτυχισμένα ουράνια γενέθλια C.B. Θα σε αγαπώ πάντα», πρόσθεσε, γράφοντας μια σημείωση σε παρένθεση που ανέφερε: «μόνο οι στενοί φίλοι το ξέρουν αυτό, αλλά τον αποκαλούσα ‘Charlie’ – Charlie Brown».

*Με πληροφορίες από: People | Κεντρική φωτογραφία θέματος: Library of Congress



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News