Τρίτη 14 Μάιος 2024, 0:24
Culture

Το ξεχασμένο κλασικό έργο του Τομ Χανκς – «Κλαις σαν μωρό κάθε φορά» που το βλέπεις


Από τις κραυγές του «Wilson» μέχρι τα μαθήματα ζωής σε ένα κουτί με σοκολάτες και τη διαμονή του σε ένα αεροδρόμιο για ένα χρόνο, ο Τομ Χανκς έχει εδραιώσει τον εαυτό του ως μια υποκριτική δύναμη.

Ωστόσο, με μια τόσο εντυπωσιακή φιλμογραφία που περιλαμβάνει τα Captain Phillips, Toy Story και A Beautiful Day in the Neighborhood, μερικές φορές οι πραγματικά καλές ταινίες μπορεί να χαθούν.

Ο Edgecomb συνειδητοποιεί ότι ο ευγενικός γίγαντας John Coffey, τον οποίο υποδύεται ο Duncan, έχει το χάρισμα να θεραπεύει ανθρώπους και προσπαθεί να αποτρέψει την εκτέλεση του

Και ορισμένοι σινεφίλ έχουν επαινέσει έναν κλασικό Χανκ που κάποιοι θαυμαστές μπορεί να έχουν ξεχάσει.

Αν ακόμα δεν ξέρετε για ποια ταινία μιλάμε, θα σας δώσουμε ένα στοιχείο. Ο Χανκς πρωταγωνιστεί στην ταινία μαζί με τον Μάικλ Κλαρκ Ντάνκαν, ο οποίος επίσης προσφέρει στους θεατές μια συγκινητική και συγκλονιστική ερμηνεία.

Ακόμα δεν έχετε ιδέα;

Λοιπόν, θα σας απαλλάξουμε από τη στενοχώρια σας, η ταινία είναι το Green Mile [Πράσινο Μίλι] που σκηνοθέτησε ο Frank Darabont και κυκλοφόρησε το 1999, βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Stephen King.

Ο Χανκς υποδύεται τον Paul Edgecomb, διοικητή μιας πτέρυγας θανατοποινιτών σε ένα σωφρονιστικό ίδρυμα της Λουιζιάνα το 1932.

«Μια από τις πιο θλιβερές ταινίες για μένα, ήταν πραγματικά λυπηρή, αλλά και μια υπέροχη ταινία!», έγραψε ένας χρήστης

Ο Edgecomb συνειδητοποιεί ότι ο ευγενικός γίγαντας John Coffey, τον οποίο υποδύεται ο Duncan, έχει το χάρισμα να θεραπεύει ανθρώπους και προσπαθεί να αποτρέψει την εκτέλεσή του.

Το The Green Mile γνώρισε θερμή υποδοχή τόσο από τους θαυμαστές όσο και από τους κριτικούς – με την ταινία να διατηρεί την εντυπωσιακή βαθμολογία 8,6 μετά από πάνω από 1,4 εκατομμύρια κριτικές στο IMDb, ενώ στο Rotten Tomatoes κατέχει ένα Tomatometer 79% και μια απίστευτη βαθμολογία κοινού στο 94% μετά από πάνω από 250.000 αξιολογήσεις.

Το κοινό μίλησε

Και μιλώντας στη σελίδα του Netflix Bangers στο Facebook, πολλοί θαυμαστές παρατήρησαν ότι η ταινία είναι τόσο «λαμπρή» που συχνά τους αφήνει με δάκρυα στα μάτια.

«Μια από τις πιο θλιβερές ταινίες για μένα, ήταν πραγματικά λυπηρή, αλλά και μια υπέροχη ταινία!», έγραψε ένας χρήστης. «Θα μπορούσα να τη δω χιλιάδες φορές και ακόμα θα με έκανε να κλαίω».

«Αυτή είναι η αγαπημένη μου ταινία όλων των εποχών. Μπορώ να τη βλέπω ξανά και ξανά και να κλαίω σαν μωρό κάθε φορά», ανέφερε ένα άλλο σχόλιο.

«Το είδα μια φορά. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να την ξαναδώ. Ωστόσο, θυμάμαι το μεγαλύτερο μέρος της, καθώς υπήρχαν πολλές υπέροχες σκηνές», έγραψε ένας χρήστης.

Κάποιος μάλιστα, είπε: «Το έχω δει περίπου δέκα φορές και με συγκινεί κάθε φορά, λαμπρό αριστούργημα».

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά ακούγεται σαν κινηματογραφική εμπειρία.

*Με πληροφορίες από: Unilad | Κεντρική φωτογραφία θέματος: Imdb |  Warner Bros



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News