Δευτέρα 29 Απρίλιος 2024, 18:41
Culture

Έρχεται η δεύτερη σεζόν του «House of the Dragon» – Πότε κάνει πρεμιέρα


Ευχάριστα είναι τα νέα για τους φαν του «House of the Dragon», καθώς έγινε γνωστό πότε θα κάνει πρεμιέρα η δεύτερη σεζόν του prequel του «Game of Thrones». Όπως ανακοινώθηκε θα προβληθεί στο HBO τον Ιούνιο.

Ο επικεφαλής της Warner Bros. Discovery αποκάλυψε τον μήνα πρεμιέρας της δεύτερης σεζόν του spinoff του «Game of Thrones» κατά τη διάρκεια συνέντευξης σε συνέδριο τη Δευτέρα.

Αν και δεν διευκρίνισε την ημερομηνία της πρεμιέρας της 2ης σεζόν του «House of the Dragon», αυτή είναι η μεγαλύτερη πληροφορία που έχει αποκαλυφθεί για την ημερομηνία κυκλοφορίας μέχρι σήμερα, καθώς ο επικεφαλής της HBO Κέισι Μπλόις να αναφέρει ως πιθανή ημερομηνία «στις αρχές του καλοκαιριού».

Βασισμένο στο βιβλίο «Fire & Blood» του συγγραφέα Τζορτ Ρ.Ρ. Μάρτιν για το «Game of Thrones», το «House of the Dragon» ακολουθεί τη δυναστεία των Targaryen στη φανταστική ήπειρο του Westeros. Πραγματοποιείται σχεδόν 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα του «Game of Thrones» και περίπου 100 χρόνια μετά την ένωση των Επτά Βασιλείων από τους Targaryens.

Ο πρώτος κύκλος 10 επεισοδίων του «House of the Dragon» προβλήθηκε από τις 21 Αυγούστου έως τις 23 Οκτωβρίου 2022. Ανανεώθηκε για 2η σεζόν μόλις μία εβδομάδα μετά την πρεμιέρα της σειράς, η οποία σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης για το HBO.

Τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του «House of the Dragon» ξεκίνησαν στις 11 Απριλίου 2023. Τα γυρίσματα δεν επηρεάστηκαν από την απεργία του Writers Guild of America (που ξεκίνησε στις 2 Μαΐου και διήρκεσε μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου) και την απεργία SAG-AFTRA (που ξεκίνησε στις 14 Ιουλίου), επειδή τα σενάρια είχαν ολοκληρωθεί πριν από την έναρξη των γυρισμάτων.

Το καστ

Το καστ της δεύτερης σεζόν του «House of the Dragon» που επιστρέφει περιλαμβάνει τους Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno, Rhys Ifans, Harry Collett, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phia Saban, Jefferson Hall και Matthew Needham. Οι νεοφερμένοι είναι ο Abubakar Salim ως Alyn of Hull, ο Gayle Rankin ως Alys Rivers, ο Freddie Fox ως Ser Gwayne Hightower και ο Simon Russell Beale ως Ser Simon Strong.





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News