Δευτέρα 29 Απρίλιος 2024, 12:10
Μουσική

“ZARI”: Η Ελληνική Συμμετοχή στη Eurovision Σπάει Ρεκόρ


Το “ZARI” έχει κλέψει την παράσταση τις τελευταίες ημέρες, καθώς αναδεικνύεται ως η συμμετοχή της Ελλάδας στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Το μουσικό γεγονός αναμένεται να λάβει χώρα στο Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024.

Το “ZARI”, που κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, έχει καταγράψει εντυπωσιακά νούμερα μέσα σε μόλις 3 μέρες από την επίσημη κυκλοφορία του: πάνω από 3.500.000 προβολές στο επίσημο βίντεο κλιπ, περισσότερα από 1.000.000 streams στο Spotify, κατέχοντας την πρώτη θέση στα YouTube Trends σε Ελλάδα & Κύπρο, ενώ στα music trends βρίσκεται στις πρώτες θέσεις σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Παράλληλα, έχουν δημιουργηθεί δεκάδες reaction videos για το “ZARI” στο YouTube, με τους Ευρωπαίους fans να εκφράζουν την απόλυτη υποστήριξη προς την ελληνική συμμετοχή.


Το “ZARI” κατακτάει την κορυφή του ελληνικού Spotify Chart ενώ η Μαρίνα Σάττι φιγουράρει στο εξώφυλλο των δύο μεγαλύτερων editorial playlist της πλατφόρμας: της New Music Friday Greece και της Hot Hits Greece.

Η μουσική του “ZARI” υπογράφεται από τους Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους γράφουν οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Τη σκηνοθεσία του βιντεοκλίπ ανέλαβε ο Αυστραλός Zac Wiesel.




πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News