Τρίτη 14 Μάιος 2024, 1:32
Μουσική

Οι ΟΝΑΡ γιορτάζουν τα 25 χρόνια τους με ένα επετειακό live στο Κύτταρο


Μετά τη χειμερινή τους περιοδεία, σε 10 μεγάλες πόλεις της Ελλάδα και με το νέο τους κομμάτι «Όλα εδώ» να μεταδίδεται στα αθηναϊκά ραδιόφωνα, οι ΌΝΑΡ, καλωσορίζουν το καλοκαίρι στη σκηνή του Κυττάρου, έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένους φίλους.

Συναντήσαμε τον Λευτέρη Πλιάτσικα, τραγουδιστή συνθέτη και στιχουργό του συγκροτήματος στις πρόβες.

Πώς ξεκίνησε η μουσική διαδρομή σας

«Ξεκινήσαμε ρομαντικά με ολες τις ανησυχίες τους φόβους τα ιδανικά, τα όνειρα και την όρεξη να βάλουμε στη ζωή μας την μουσική, χωρίς να περιμένουμε κάτι. Mόνο  λίγες στιγμές ταξιδιού μαζί με τα τραγούδια. Αυτό που τελικά έγινε απ’ το 1999 που παρουσιάσαμε την δουλεια μας ως Οναρ’ μας ξάφνιασε… δεν το περιμέναμε.

Πολλά τραγούδια, από τότε, κάνουν παρέα στον κόσμο και αυτό είναι ότι πιο όμορφο για μας .

Γαλάζιες ερωμένες, Χάρτινα φανάρια, Με τρομάζεις, Δεν χρωστάω σε κανέναν, Αν μ’ αγαπάς, Πέτα με ψηλά, Μαχαίρια τώρα τα φιλιά σου, Δεν ξέρω τίποτα για μένα κ.α.Είναι συγκινητικό να βλέπεις τον κόσμο να τα τραγουδάει ακόμα.»

Το καινούργιο σας τραγούδι, με τίτλο «Όλα Εδώ», παίζεται -ήδη- στα αθηναϊκά ραδιόφωνα και έχει αγαπηθεί από τους ακροατές. Τι συμβολίζουν οι στίχοι του;

«Το νέο μας τραγούδι «Όλα Εδώ», είναι προάγγελος του άλμπουμ που ετοιμάζουμε. «Όλα Εδώ» γι’ αυτούς που συνειδητοποίησαν  πως έχασαν τον εαυτό τους, αλλά και γι’ αυτούς που θέλουν να κλείσουν σε μια σιωπή όλο τον άχρηστο θόρυβο.

«Όλα Εδώ», για αυτούς που θα ξαναζούσαν τα ίδια λάθη, με την ίδια αγάπη και την ίδια μανία , κι ας ξέρουν ότι θα καούν. «Όλα Εδώ»,  Ζήσε τα πάντα τώρα, όπως τα νιώθεις και όπως σε οδηγούν. Σε αυτό το τραγούδι κάναμε ένα πάντρεμα του ήχου μας, με την κρητική λύρα και βγήκε κάτι μαγικό.

25 χρόνια ΌΝΑΡ στο Κύτταρο. Μία μεγάλη γιορτή παρέα με αγαπημένους καλλιτέχνες, με τους οποίους θα μοιραστείτε τη σκηνή

«Συμπληρώνουμε φέτος τα 25 χρόνια από τη δημιουργία μας και το γιορτάζουμε μ’ ένα επετειακό Live. Μετά τη χειμερινή περιοδεία μας, καλωσορίζουμε το καλοκαίρι στη σκηνή του Κυττάρου στις 17 Μαΐου Παρασκευή , έχοντας παρέα  αγαπημένους φίλους.

Καλεσμένοι μας ο Φίλιππος Πλιάτσικας, o Νίκος Καλλίνης (Εκείνος & Εκείνος), η Ηρώ, ο Στάθης Δρογώσης, η Μαργκώ Ενεπεκίδη αλλά και η χορωδία του Ωδείου Πυξίδα σε μία εξαιρετική σύμπραξη.

Θα μοιραστούμε τη σκηνή με αυτούς τους καταπληκτικούς καλλιτέχνες και είναι τιμή μας που θα είναι στη παρέα μας σ’ αυτή την γιορτή και που θα ερμηνεύσουν δικά μας τραγούδια, αλλά κι εμείς δικά τους. Τους ευχαριστούμε πολύ»

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια για το άμεσο μέλλον;

«Αυτό που θέλουμε και αισθανόμαστε την ανάγκη τώρα, είναι να επικοινωνήσουμε το νέο μας τραγούδι και τον νέο μας ήχο, με ζωντανές εμφανίσεις παντού. Ταυτόχρονα, είμαστε και στην διαδικασία ηχογραφήσεων για την ολοκληρωμένη δουλειά που θέλουμε να κυκλοφορήσουμε μετά το καλοκαιρι. Ίσως και μέσα στο καλοκαίρι, να κυκλοφορήσει και νέο single.»

Πληροφορίες

ΚΥΤΤΑΡΟ Live

Ηπείρου 48 & Αχαρνών

Ώρα προσέλευσης: 21.00 | Ώρα έναρξης: 22:00

Εισιτήριο: 10€ (προπώληση) 12€ (ταμείο)

Προπώληση εισιτηρίων: MORE.COM

& καταστήματα NOVA | PUBLIC | ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Το εισιτήριο αφορά αποκλειστικά την είσοδο στον χώρο.
Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε τηλεφωνικά.
Κρατήσεις:  2108224134



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News