Τρίτη 7 Μάιος 2024, 20:05
Μουσική

Sabrina Carpenter, Ακούστε το Νέο Της Single “Espresso”


Το next big thing της μουσικής σκηνής, η Sabrina Carpenter, κυκλοφορεί το νέο της single “Espresso”.

Πριν ανέβει στη σκηνή του Coachella, η Sabrina Carpenter χάρισε στους θαυμαστές της ένα ευχάριστο νέο single με τίτλο “Espresso”. Η pop τραγουδίστρια μοιράστηκε λεπτομέρειες για τη δημιουργία του τραγουδιού, αποκαλύπτοντας ότι γράφτηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στη Γαλλία, δίνοντας του ένα διεθνές στίγμα που αντικατοπτρίζει τις εμπειρίες των παγκόσμιων ταξιδιών της. Μιλώντας στο Apple Music 1’s Zane Lowe, η Carpenter εξέφρασε πώς η ζωντάνια του τραγουδιού αποτυπώνει τον ενθουσιασμό του ταξιδιού, κάνοντάς το ένα χαρούμενο ύμνο για τους φανς σε όλο τον κόσμο.

Αναλύοντας τη διαδικασία δημιουργίας του τραγουδιού, η Carpenter θυμήθηκε την ταχύτητα και τον ενθουσιασμό της δημιουργίας του “Espresso”, αποδίδοντας την ανεπίσημη προσωπικότητά του στην αυθαιρεσία της δημιουργίας. Επέμεινε στη σημασία του να ενσωματώνει τα τραγούδια με τον δικό της χιούμορ, δημιουργώντας κομμάτια που επικοινωνούν βαθιά με το κοινό και αφήνουν μια ανεξίτηλη εντύπωση.


Καθώς η ανυπομονησία αυξάνεται για την εμφάνισή της στο Coachella, η Carpenter ενώνεται με μια εξαιρετική συλλογή καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν στη σκηνή κατά τη διάρκεια και των δύο Σαββατοκύριακων του φεστιβάλ. Οι κορυφαίοι καλλιτέχνες όπως η Lana Del Rey, η Doja Cat και ο Tyler, ο Δημιουργός υπόσχονται αξέχαστες εμφανίσεις, ενώ το δικό της set αναμένεται να σαγηνεύσει το κοινό με την αφηρημένη ενέργειά της και την χαρισματική της παρουσία στη σκηνή.

Το “Espresso” αποτελεί την πιο πρόσφατη μουσική προσφορά της Carpenter από τον Νοέμβριο του 2023, όταν κυκλοφόρησε το holiday EP “Fruitcake”, και την πολυτελή έκδοση του άλμπουμ της του 2022, “Emails I Can’t Send”. Η κυκλοφορία του “Feather”, ενός κομματιού από την πολυτελή έκδοση, οδήγησε τη Carpenter στο πρώτο της top 40 hit στο Billboard Hot 100, ενισχύοντας τη θέση της ως ανερχόμενο αστέρι στη μουσική βιομηχανία.

Με το “Espresso”, η Sabrina Carpenter προσκαλεί τους ακροατές σε ένα ζωηρό μουσικό ταξίδι, στήνοντας τη σκηνή για μια εκρηκτική εμφάνιση στο Coachella και σφραγίζοντας το καθεστώς της ως ένα από τα πιο συναρπαστικά ταλέντα της εποχής μας. Οπότε, πάρτε τον καφέ σας και συντονιστείτε για να ζήσετε την αφηρημένη γοητεία του “Espresso” όπως η Sabrina Carpenter κατακτά το κέντρο της προσοχής.




πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News