Σάββατο 18 Μάιος 2024, 18:24
Μουσική

Δείτε live το εορταστικό «Σπίτι με το MEGA» – Ξέφρενο πάρτι με Πέτρο Ιακωβίδη, εκλεκτούς καλεσμένους και εκπλήξεις


Το πιο μεγάλο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης ξεκίνησε! Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τον αγαπητό καλλιτέχνη Πέτρο Ιακωβίδη, καθώς και εκλεκτούς καλεσμένους σε ένα αξέχαστο πρόγραμμα με πολλή μουσική, καλή παρέα και απρόσμενες εκπλήξεις.

Το «Σπίτι με το MEGA», η αγαπημένη μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, συμπληρώνει απόψε 100 επεισόδια και ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν με ένα ξεχωριστό αφιέρωμα.

Η βραδιά ξεκίνησε κατανυκτικά με ύμνους και τραγούδια και… αναμένεται να μετατραπεί, μετά την Ανάσταση, σε ένα non-stop πάρτι με κέφι, μεγάλες επιτυχίες και πολλές ευχές.

Δείτε live το εορταστικό «Σπίτι με το MEGA»

Ο Πέτρος Ιακωβίδης και εκλεκτοί καλεσμένοι

Ο Πέτρος Ιακωβίδης θα ανέβει στη σκηνή και θα ξεσηκώσει τους τηλεθεατές του MEGA με τις επιτυχίες του μέχρι πρωίας.

Το «Σπίτι με το MEGA» θα φιλοξενήσει και άλλους σημαντικούς καλλιτέχνες.

Ο επιτυχημένος λαϊκός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής, η ταλαντούχα Ρία Ελληνίδου, η Μορφούλα Ιακωβίδου με την υπέροχη φωνή, ο δημιουργός και ερμηνευτής Χρήστος Σαντικάι τιμούν με την παρουσία τους τον Πέτρο Ιακωβίδη και θα χαρίσουν solo ερμηνείες αλλά και ντουέτα- έκπληξη με τον τιμώμενο καλλιτέχνη.

Ξεχωριστή αναμένεται να είναι και η εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου που τιμά τον καλό της φίλο Πέτρο Ιακωβίδη. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, μαζί με τη Ρούλα Κορομηλά, συναντούν τη σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια εκτός πλατό, δίπλα στη θάλασσα και… η συνέχεια στις οθόνες σας!

Δημοφιλή πρόσωπα αναμένεται να δώσουν το «παρών» στη μεγάλη αυτή βραδιά. Μεταξύ αυτών: Ανθή Βούλγαρη, Απόστολος Γκλέτσος, Μαρία Μάρκου, Ηλίας Αλεξίου, Νίκος Αρμένης, Μαρίλυ Λάππα, Πάνος Κατσαρίδης, Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη, Νικόλας Βαφειάδης, Παναγιώτης Βασιλάκος, Λάζαρος Βασιλείου, Έλενα Γαλύφα, Νίκος Γεωργιάδης, Άννα Ζηρδέλη, Κατερίνα Θεοχάρη, Κωνσταντίνος Κάππας, Δήμητρα Κολλά, Χάρης Λεμπιδάκης, Δημήτρης Μακαλιάς, Νίκη Παλληκαράκη, Γιώργος Παράσχος, Άννα Παυλίδου, Αθανασία Τσουμελέκα, Βαλέρια Χοψονίδου, Μάριος Ψιμόπουλος.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News