Σάββατο 18 Μάιος 2024, 23:57
Μουσική

Taylor Swift: Η Ανατρεπτική Επιτυχία του ‘The Tortured Poets Department’


Η κυριαρχία της Taylor Swift συνεχίζεται καθώς το “The Tortured Poets Department” σπάει ρεκόρ και εξασφαλίζει την κυριαρχία του στο Billboard 200. ΜΜε ένα εκπληκτικό ντεμπούτο 2,61 εκατομμυρίων αντιτύπων, το 14ο στούντιο άλμπουμ της Swift εδραιώνει το κύρος της ως δύναμη στη μουσική βιομηχανία. Με 1,914 εκατομμύρια παραδοσιακές πωλήσεις άλμπουμ, συμπεριλαμβανομένης μιας φρενήρειας για τα βινύλια που είδαν 859.000 αντίτυπα να πετάνε από τα ράφια, η τελευταία προσφορά της Swift ξεπερνά τα προηγούμενα όρια.

Αλλά δεν είναι μόνο οι φυσικές πωλήσεις που οδηγούν τη Swift στην κορυφή. Τα νούμερα streaming είναι εξίσου εντυπωσιακά. Με το ρεκόρ των 891,34 εκατομμυρίων streams κατά παραγγελία στην πρώτη του εβδομάδα, το “The Tortured Poets Department” θέτει ένα νέο πρότυπο για την κυριαρχία του για την κυριαρχία του streaming. Ξεπερνώντας το «Scorpion» του Drake, η Swift αποδεικνύει ότι η επιρροή της δεν έχει όρια στο ψηφιακό πεδίο.

Η μεγαλοφυΐα της επιτεύγματος της Swift επισημαίνεται περαιτέρω από το δέσιμό της με τον Jay-Z για τα περισσότερα No. 1 άλμπουμ ανάμεσα στους σόλο καλλιτέχνες, πλησιάζοντας το θρυλικό ρεκόρ των Beatles.αι σαν να μην έφτανε ένα άλμπουμ που έφτασε στην κορυφή των chart, η Swift εκπλήσσει τους θαυμαστές με μια deluxe έκδοση που περιλαμβάνει 31 τραγούδια, επιδεικνύοντας τις πολυάριθμες δεξιότητές της στη συγγραφή τραγουδιών.


Σε ένα μουσικό τοπίο που χαρακτηρίζεται από προσωρινές τάσεις, η ακλόνητη ικανότητα της Taylor Swift να κατακτά το κοινό και να σπάει ρεκόρ την καθιστά διαχρονικό είδωλο. Καθώς το “The Tortured Poets Department” συνεχίζει να κυριαρχεί στα charts και στις καρδιές του κοινού, η κυριαρχία της Swift δείχνει να μην επιβραδύνεται το 2024 και μετά.






πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News