Δευτέρα 29 Απρίλιος 2024, 4:29
Μουσική

Ο Rauw Alejandro εκτοξεύεται στο διάστημα με το νέο άλμπουμ «Saturno»

Ο Rauw Alejandro ταξιδεύει το κοινό σε άλλο πλανήτη με το τρίτο άλμπουμ του.

Ο Rauw Alejandro κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ του «Saturno».

Στη σύγχρονη μουσική σκηνή, είναι σχεδόν απίθανο ένα άλμπουμ να είναι κάτι περισσότερο από μία συλλογή τραγουδιών που θα γεμίσει άλλη μία λίστα αναπαραγωγής. Αλλά με το «Saturno», ο Rauw Alejandro θέλησε να δημιουργήσει ένα άλμπουμ που θα είναι μία εμπειρία για τον ακροατή και θα ακούγεται από την αρχή μέχρι το τέλος.

«Ήθελα οι θαυμαστές μου να ταξιδέψουν μέσα από το μυαλό μου, τα συναισθήματά μου και τους ήχους που με ενέπνευσαν να δημιουργήσω αυτή τη νέα δουλειά. Αυτό το άλμπουμ αφηγείται μία ιστορία που έχει αρχή και τέλος», εξηγεί ο Πορτορικανός τραγουδιστής.

Από την αρχή, ο ξεχωριστός ήχος του άλμπουμ συνδυάζεται με αναπάντεχες hip-hop πινελιές, σαν να θέλει να μας γυρίσει πίσω στα πάρτι που γίνονταν στο Μπρονξ.

«Για εμένα, αυτό το άλμπουμ είναι μία συλλογή των μουσικών που με διαμόρφωσαν ως καλλιτέχνη. Από hip-hop, μέχρι freestyle και φυσικά reggaeton. Αυτά είναι τα στοιχεία που με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα», λέει ο Rauw Alejandro.

Εκτός από το γεγονός ότι δοκιμάζει διαρκώς νέα είδη που σμιλεύουν τη μουσική του σε ένα είδος που έχει γίνει γνωστό ως urbano, ο Rauw Alejandro έχει συμμετάσχει στην παραγωγή και των 18 τραγουδιών του «Saturno» για να σιγουρευτεί ότι το όραμά του θα γίνει πραγματικότητα.

Ακόμη και ο τίτλος του άλμπουμ («Κρόνος») έχει ιδιαίτερη σημασία για τον ίδιο. Όταν ο Rauw Alejandro ήταν μικρός, άκουγε τη μητέρα του να του λέει ότι ήταν από άλλον πλανήτη.

«Πίστεψα τη μητέρα μου γιατί ήξερα μέσα μου ότι προέρχομαι από άλλον πλανήτη. Έτσι ονόμασα το άλμπουμ “Saturno”», δήλωσε για το τρίτο άλμπουμ του.

Έχοντας τα ήδη επιτυχημένα singles «Punto 40» με τον Baby Rasta, «Lokera» και «Dime Quién????», το «Saturno» είναι βέβαιο ότι θα καταφέρει να τον εκτοξεύσει σε άλλο πλανήτη.

Το «Saturno» είναι μία μουσική εμπειρία που όμοιά της δεν βλέπουμε συχνά. Καθίστε λοιπόν αναπαυτικά, δέστε τη ζώνη σας και αφήστε τον «El Zorro» να σας ταξιδέψει σε κόσμους πρωτόγνωρους.

Από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του, «Afrodisíaco» το 2020, ο Rauw Alejandro έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες, έχει κερδίσει χρυσούς και πλατινένιους δίσκους, έχει αποσπάσει υποψηφιότητες για Grammy και Latin Grammy και έχει συγκεντρώσει δισεκατομμύρια streams.

Μετά την κυκλοφορία του «Saturno», ο Rauw Alejandro θα ταξιδέψει σύντομα σε όλο τον κόσμο για να συναντήσει τους θαυμαστές του σε μία νέα περιοδεία.

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Βρείτε επίσης το άλμπουμ στο Spotify παρακάτω.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News