Παρασκευή 29 Μάρτιος 2024, 12:07
Μουσική

Οι Aerosmith δώρισαν δύο οχήματα στον Ερυθρό Σταυρό

Τα δύο οχήματα θα παραδοθούν την άνοιξη του 2023.

Στο πλαίσιο της προσπάθειάς τους να βοηθήσουν στην ανακούφιση από καταστροφές και όχι μόνο, οι Aerosmith δώρισαν δύο κοινοτικά οχήματα έκτακτης ανάγκης στον Ερυθρό Σταυρό της Κεντρικής Φλόριντα.

Τα δύο φορτηγάκια Chevrolet Silverado του 2023 βρίσκονται σε παραγωγή και θα παραδοθούν την άνοιξη του 2023. Σε αναγνώριση αυτής της γενναιόδωρης υποστήριξης, τα οχήματα θα φέρουν το χαρακτηριστικό λογότυπο «Walk This Way» του συγκροτήματος.

«Οι Aerosmith και εγώ συγκλονιστήκαμε από τον καταστροφικό αντίκτυπο του τυφώνα Ian. Πολύ συχνά βλέπουμε αυτές τις καταστροφές να αυξάνονται σε συχνότητα και ένταση λόγω της κλιματικής αλλαγής, έτσι είναι πιο σημαντικό από ποτέ να έχουμε έναν ισχυρό Ερυθρό Σταυρό», ανέφερε ο κιθαρίστας των Aerosmith, Joe Perry, ο οποίος κατοικεί στη Sarasota της Φλόριντα.

«Είμαστε υπερήφανοι που υποστηρίζουμε τον Ερυθρό Σταυρό και ξέρουμε ότι αυτά τα οχήματα θα είναι ένα σημαντικό εργαλείο που θα βοηθούν τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη για τα επόμενα χρόνια», πρόσθεσε.

Κατά τη διάρκεια μιας τοπικής καταστροφής, τα κοινοτικά οχήματα αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών του Ερυθρού Σταυρού είναι μεταξύ των πρώτων που φτάνουν στο σημείο, με οδηγούς συμπονετικούς εθελοντές που προσφέρουν άμεση ανακούφιση και συναισθηματική υποστήριξη, σύμφωνα με τον Eric Corliss, περιφερειακό Διευθύνοντα Σύμβουλο του Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού της Κεντρικής Φλόριντα και των Αμερικανικών Παρθένων Νήσων.

«Κάθε μέρα, ο Ερυθρός Σταυρός δραστηριοποιείται σε όλη την Κεντρική Φλόριντα βοηθώντας άτομα και κοινότητες να προετοιμαστούν για τις καταστροφές και άλλες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Αυτά τα δύο νέα οχήματα θα διαδραματίσουν ουσιαστικό ρόλο στην εκπλήρωση αυτού του μέρους της αποστολής μας», σημείωσε ο Corliss.

Red Cross Vehicles

Πάνω από ένα μήνα μετά τον τυφώνα Ian που κατέστρεψε μεγάλες περιοχές της Φλόριντα και με την καταμέτρηση των ζημιών που άφησε πίσω του ο τυφώνας Nicole να μην έχει ολοκληρωθεί, εκατοντάδες άνθρωποι παραμένουν σε καταφύγια και χιλιάδες άλλοι εξαρτώνται από τον Αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό για υποστήριξη.

Δεκάδες οχήματα έκτακτης ανάγκης του Ερυθρού Σταυρού παραδίδουν ζεστά γεύματα σε οικογένειες στις περιοχές που έχουν πληγεί περισσότερο. Τα καταφύγια έκτακτης ανάγκης και οι σταθμοί βοήθειας του Ερυθρού Σταυρού παραμένουν ανοιχτά και ειδικά εκπαιδευμένοι εθελοντές συναντούν τους κατοίκους για να τους βοηθήσουν να σχεδιάσουν τα επόμενα βήματά τους.

Ο μπασίστας των Aerosmith, Tom Hamilton, δήλωσε: «Η οικογένειά μου έχει ένα μικρό σπίτι στην περιοχή που χτυπήθηκε περισσότερο από τον Ian. Πηγαίνουμε εκεί κάθε χρόνο εδώ και σχεδόν τριάντα χρόνια. Το σπίτι μας υπέστη σοβαρές ζημιές και η καρδιά μας επίσης».

«Ξέρουμε ότι άλλοι επλήγησαν ακόμη περισσότερο, οπότε είμαι πολύ ευγνώμων που μπορώ να συνεισφέρω προκειμένου να βοηθήσω τους ανθρώπους να επαναφέρουν τη ζωή τους στο φυσιολογικό. Τα καταφέραμε με τον Charlie, θα τα καταφέρουμε και με αυτόν τον τυφώνα!», συνέχισε.

Από τότε που ο Ian απείλησε για πρώτη φορά τη Φλόριντα, περισσότεροι από 3.000 εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού έχουν υποστηρίξει τις προσπάθειες ανακούφισης και, με τη βοήθεια των συνεργατών τους, παρείχαν περισσότερα από 1,7 εκατομμύρια γεύματα και σνακ και περίπου 404.000 είδη πρώτης ανάγκης, όπως είδη καθαρισμού και κιτ ανακούφισης.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News