Κυριακή 5 Μάιος 2024, 23:27
Μουσική

Ο Lewis Capaldi αναδημιουργεί το «Club Tropicana» των Wham για το video του «Forget Me»

Ο Lewis Capaldi αποτίει φόρο τιμής «Club Tropicana» των Wham! με το music video για το νέο τραγούδι του.

Ο Lewis Capaldi παρουσιάζει το μουσικό βίντεο για το νέο τραγούδι του με τίτλο «Forget Me».

Το «Forget Me», το πρώτο του single από το 2019, κυκλοφόρησε στις 9 Σεπτεμβρίου και συγκέντρωσε πάνω από δύο εκατομμύρια streams μέσα σε 24 ώρες.

Ο Lewis Capaldi γύρισε το μουσικό βίντεο για το τραγούδι στο διάσημο ξενοδοχείο Pikes Hotel στην Ίμπιζα με τον βραβευμένο με NME Award σκηνοθέτη Louis Bhose, με τον οποίο συνεργάστηκε επίσης στο βίντεο του «Grace.», που έχει συγκεντρώσει πάνω από 42 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Το ξενοδοχείο, το οποίο είναι εδώ και καιρό γνωστό ως ορμητήριο των πλουσίων και διάσημων, αποτέλεσε επίσης το σκηνικό για το μουσικό βίντεο για το τραγούδι «Club Tropicana» των Wham! που κυκλοφόρησε το 1983.

Με το «Forget Me», ο Lewis Capaldi και ο Louis Bhose αποφάσισαν να αναπαραστήσουν το εμβληματικό βίντεο των Wham!, πλάνο προς πλάνο.

Lewis Capaldi
Alexandra Gavillet

«Το “Forget Me” είναι ένα τραγούδι που είναι πολύ σημαντικό για εμένα και σίγουρα νιώθω ότι είναι το καλύτερο κομμάτι μου μέχρι τώρα», είπε ο Lewis Capaldi, ο οποίος ανακοίνωσε το single μέσω ενός livestream στο TikTok κατά τη διάρκεια της δεύτερης από τις δύο sold out πρόσφατες συναυλίες του στο O2 Arena του Λονδίνου.

«Μιλάει για έναν χωρισμό που πέρασα, όπου μετά από ένα χρόνο, η μόνη πραγματική επαφή που είχα με την πρώην μου ήταν να βλέπω τη ζωή της “μετά από μένα” να εκτυλίσσεται στο Instagram της. Ήμουν σε μία κατάσταση όπου ένιωθα αρκετά δυστυχισμένος και εκείνη έδειχνε να προχωράει και να περνάει καλύτερα, να προοδεύει, και εγώ το μισούσα αυτό», εξήγησε.

«Μου φάνηκε άδικο το γεγονός ότι εμφανιζόταν ευτυχισμένη ενώ εγώ πονούσα, και φοβόμουν ότι μπορεί να με είχε ξεχάσει εντελώς, οπότε έγραψα ένα τραγούδι γι’ αυτό», πρόσθεσε.

«Ακούς ένα θλιβερό τραγούδι και περιμένεις ένα θλιβερό βίντεο. Υπάρχει μια κάθαρση. Αλλά η εντελώς αντίθετη κατεύθυνση στην οποία πήγαμε, έμοιαζε να ταιριάζει περισσότερο με τον Lewis που ανέβηκε στη σκηνή του “Glastonbury” ντυμένος Noel Gallagher», δήλωσε ο Louis Bhose.

«Πρόκειται για μια κλασική εμφάνιση του Capaldi: “Ναι, δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά τραγουδάω αυτό το τραγούδι με ένα κοκτέιλ στο χέρι μου. Είμαι καλά, δεν σκέφτομαι την πρώην μου, εδώ στο “Club Tropicana”», συνέχισε.

Στο «Forget Me», μια εμφατική έναρξη της επόμενης φάσης της καριέρας του, ο 25χρονος τραγουδιστής και τραγουδοποιός Lewis Capaldi κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα – να σκάβει τη ρομαντική ενδοχώρα για να βρει οικουμενικές αλήθειες.

Ή, όπως το θέτει η μητέρα του: «Δεν είναι το καλύτερο τραγούδι που έχω ακούσει ποτέ, αλλά μου αρέσει».

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News