Κυριακή 19 Μάιος 2024, 0:08
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Πάτρα: Γνωστή διαφημίστρια η 48χρονη που πέθανε μετά την πτώση του αυτοκινήτου της στο λιμάνι


Θλίψη στην τοπική κοινωνία προκάλεσε ο θάνατος της 48χρονης που έπεσε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα (05.05.2024) με το αυτοκίνητο της στον Μόλο της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το tempo24.news, η άτυχη γυναίκα που ανασύρθηκε νεκρή μέσα από την θάλασσα, στο βόρειο λιμάνι της Πάτρας, η οποία είχε πέσει στο νερό με το αυτοκίνητο που οδηγούσε, ήταν γνωστή από τον χώρο της διαφήμισης και των ΜΜΕ.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πρόκειται για αυτοκτονία.

Η γυναίκα, έφτασε με το όχημα της (το οποίο έχει πατρινές πινακίδες) μέχρι την κεντρική προβλήτα, ανέπτυξε ταχύτητα και έπεσε στη θάλασσα.

Άμεσα ξεκίνησε η επιχείρηση ανάσυρσης του οχήματος, με δύτη και ΕΚΑΒ να βρίσκονται στο σημείο.

Λίγη ώρα αργότερα το αυτοκίνητο βγήκε στην επιφάνεια με νεκρή την οδηγό.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, την γυναίκα εντόπισε ιδιώτης δύτης που ερευνούσε τον θαλάσσιο χώρο μετά την πτώση του οχήματος.

Η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», ενώ αναμένεται να ακολουθήσει ιατροδικαστική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της.

Το  Λιμενικό έχει ξεκινήσει έρευνες, ώστε να διακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε το αυτοκίνητο στην θάλασσα.

Την πτώση της γυναίκας αντελήφθησαν πολίτες, οι οποίοι ειδοποίησαν το Λιμενικό και στο σημείο έσπευσαν ένας ιδιώτης δύτης, γερανός, στελέχη του Λιμενικού και πλήρωμα του ΕΚΑΒ.

Φωτογραφίες – βίντεο: thebest.gr 



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News