Δευτέρα 6 Μάιος 2024, 14:00
Μουσική

Måneskin: Δείτε χωρίς λογοκρισία την πολυσυζητημένη εμφάνισή τους στα MTV VMA 2022

Η ζωντανή μετάδοση της εμφάνισης των Måneskin είχε λογοκριθεί έντονα λόγω ενός ενδυματολογικού ατυχήματος της Victoria De Angelis.

Η εμφάνιση των Måneskin στα MTV Video Music Awards 2022 δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο στην ολοκληρωμένη μορφή της, χωρίς λογοκρισία, καθώς οι κάμερες απομακρύνθηκαν αρκετές φορές από το συγκρότημα κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης των βραβείων.

Το ιταλικό συγκρότημα έκανε την πρώτη του εμφάνιση στα MTV Video Music Awards στη φετινή τελετή απονομής της διοργάνωσης, που πραγματοποιήθηκε στο Νιούαρκ του Νιού Τζέρσεϊ στις 28 Αυγούστου και παρουσίασε το τελευταίο single του «Supermodel».

Ωστόσο, η εμφάνιση των Måneskin λογοκρίθηκε έντονα κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης της βραδιάς, με το MTV να επιβεβαιώνει αργότερα ότι έδειξε πολλά εναέρια πλάνα του «Prudential Center», στο οποίο φιλοξενήθηκε η τελετή απονομής, επειδή έπεσε το μπλουζάκι της μπασίστριας του συγκροτήματος, Victoria De Angelis και αποκάλυψε το στήθος της.

Η Victoria De Angelis είχε μετακινηθεί στο μπροστινό μέρος της σκηνής, καθώς το συγκρότημα ήταν περιστοιχισμένο από πολλούς χορευτές. Ωστόσο, καθώς η εμφάνιση συνεχιζόταν, το top που φορούσε έπεσε και οι κάμερες απομακρύνθηκαν από τη σκηνή.

Το MTV δημοσίευσε τώρα το ολοκληρωμένο, μη λογοκριμένο, βίντεο της εμφάνισης των Måneskin στο επίσημο κανάλι του στο YouTube.

«Είμαστε ευτυχείς που μοιραζόμαστε την εμφάνιση των Måneskin στα VMA σε όλο της το μεγαλείο – με τον τρόπο που δεν μπορούσαμε στην τηλεόραση. Σας ευχαριστούμε που είστε supermodels και superstars, αγαπημένοι μου», έγραψε το MTV στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Måneskin - MTV Video Music Awards 2022

Στο βίντεο φαίνεται ότι, παρά το ενδυματολογικό ατύχημα, η Victoria De Angelis συνέχισε να παίζε και κατέβηκε μάλιστα από τη σκηνή για να μπει στο πλήθος.

Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων άσκησαν αυστηρή κριτική στο MTV για τη λογοκρισία, όπως τη χαρακτήρισαν, υποστηρίζοντας ότι το τηλεοπτικό δίκτυο «κατέστρεψε» την εμφάνιση των Måneskin στα βραβεία.

Αν και η εμφάνιση των Måneskin ανέβηκε στο διαδίκτυο χωρίς τις απότομες αλλαγές πλάνων στα άδεια καθίσματα και στις εναέριες απόψεις της σκηνής, το βίντεο περιέχει και αυτή τη φορά ίχνη λογοκρισίας, πιθανότητα λόγω των κανονισμών του YouTube.

Το στήθος της Victoria De Angelis είναι θολωμένο, αλλά μπορείτε πραγματικά να παρακολουθήσετε τους Måneskin να ροκάρουν στη σκηνή των MTV VMA 2022.

Αυτά τα ενδυματολογικά ατυχήματα είναι αρκετά συνηθισμένα για την De Angelis, η οποία εμφανίζεται φορώντας προστατευτικά καλύμματα στο στήθος της κάτω από τις φαρδιές μπλούζες της.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News