Δευτέρα 6 Μάιος 2024, 22:35
Μουσική

Η Victoria Beckham επιμένει ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στις Spice Girls

«Είμαι πολύ ευγνώμων για τις Spice Girls, αλλά είμαι τόσο πολύ αφοσιωμένη σε αυτό που κάνω».

Η Victoria Beckham δηλώνει κατηγορηματικά για ακόμα μία φορά ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στις Spice Girls.

Η 48χρονη σχεδιάστρια μόδας εξήγησε κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στην αμερικανική εκπομπή «Today» την Πέμπτη γιατί δεν εξετάζει το ενδεχόμενο της επιστροφής της στο γυναικείο συγκρότημα.

«Δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί επανένωση», δήλωσε η Victoria Beckham.

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαι πολύ ευγνώμων για τις Spice Girls, και τους θαυμαστές και την καταπληκτική καριέρα που κάναμε όλες μας. Αλλά νομίζω ότι είμαι τόσο πολύ αφοσιωμένη σε αυτό που κάνω, τη μόδα και την ομορφιά και τα παιδιά μου», πρόσθεσε.

Η Victoria Beckham της μόδας σχολίασε επίσης ένα βίντεο που δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα ο σύζυγός της David Beckham και στο οποίο φαίνεται να τραγουδάει σε μία βραδιά καραόκε.

«Αποδεικνύεται ότι πρόκειται για ένα μικρό κόλπο για πάρτι. Αν και δεν πρόκειται να επιστρέψω στις περιοδείες, μπορεί να κάνω λίγο καραόκε. Παρεμπιπτόντως, πάντα πηγαίνει πολύ καλά», είπε.

Victoria Beckham - BRIT Awards

Τα υπόλοιπα μέλη των Spice Girls – οι Emma Bunton, Geri Horner, Melanie Brown και Melanie Chisholm – επανενώθηκαν χωρίς τη Victoria Beckham για μία περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία το 2019.

Από τότε δεν έχουν σταματήσει οι φήμες για περισσότερες συναυλίες από τις Spice Girls και μία εμφάνιση στο φεστιβάλ «Glastonbury» – με ή χωρίς τη Victoria, αλλά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Η Melanie C αποκάλυψε σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξή της στον κριτικό εστιατορίων Jay Rayner της εφημερίδας The Guardian τον λόγο για τον οποίο η Victoria Beckham έχει αποφασίσει να αφήσει οριστικά πίσω της τις Spice Girls.

«Είμαι σίγουρη, δεν την πειράζει τη Victoria να πω, ότι η εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν δύσκολη για εκείνη», είπε, αναφερόμενη στην εμφάνιση των Spice Girls στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012.

«Έχει προχωρήσει, η ζωή της έχει αλλάξει, και απλά δεν έχει αυτή την αγάπη για τις εμφανίσεις, και στην πραγματικότητα, της προκαλούν απόλυτο τρόμο», υποστήριξε.

«Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι. Είναι εξαιρετικά απασχολημένη και επιτυχημένη σε αυτό που κάνει. Έχει βάλει την καρδιά και την ψυχή της στην επιχείρησή της και θα ήταν δύσκολο να απομακρυνθεί από αυτό και να μην του δώσει τον χρόνο που αφιερώνει αυτή τη στιγμή», συνέχισε.

Ωστόσο η Mel C διευκρίνισε ότι οι Spice Girls δεν νιώθουν καμία πικρία για την επιλογή της Victoria Beckham.

«Είμαστε όλες πολύ προσεκτικές σε αυτό το θέμα και το καταλαβαίνουμε απόλυτα, είμαστε όλες λυπημένες που η Victoria δεν θα είναι μαζί μας, αλλά είμαστε όλες πραγματικά πολύ υποστηρικτικές ξέρετε, προφανώς την καταλαβαίνουμε και την υποστηρίζουμε», σχολίασε.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News