Τρίτη 7 Μάιος 2024, 3:46
Μουσική

Η κατάρα του Drake χτύπησε και την Μπαρτσελόνα

Ο Drake δεν έφερε γούρι στην Μπαρτσελόνα στο μεγάλο ντέρμπι του El Clásico.

Η Μπαρτσελόνα έπεσε θύμα της περιβόητης «κατάρας» του Drake αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού ο ράπερ στοιχημάτισε ότι θα κέρδιζε των αγώνα απέναντι από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο μεγάλο ντέρμπι του El Clásico η Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε με μία φανέλα αφιερωμένη στον Drake, που έφερε την κουκουβάγια από το σήμα της δισκογραφικής εταιρείας του OVO Sound, στο πλαίσιο της συνεργασίας της ισπανικής ομάδας με το Spotify.

Πριν από τον αγώνα της Κυριακής 16 Οκτωβρίου, ο Drake ανάρτησε στο Instagram την απόδειξη ενός στοιχήματος ύψους 833.333 δολάρια Καναδά (618.000 ευρώ) που έβαλε ποντάροντας στη νίκη τόσο της Άρσεναλ όσο και της Μπαρτσελόνα στα παιχνίδια τους εκείνη την ημέρα.

Ενώ η Άρσεναλ επικράτησε με 1-0 της Λιντς, η Μπαρτσελόνα έχασε με 3-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Drake να χάνει σχεδόν 1 εκατομμύριο δολάρια Καναδά. Σε περίπτωση νίκης της Μπάρτσα, θα κέρδιζε σχεδόν 2,9 εκατομμύρια ευρώ.

Μετά την ήττα, πολλοί θυμήθηκαν την «κατάρα του Drake».

Ο Καναδός ράπερ έχει αποκτήσει τη φήμη ότι φέρνει γρουσουζιά όταν ποζάρει με ποδοσφαιριστές ή με τις φανέλες των ομάδων τους.

Τον Απρίλιο του 2019, η Παρί Σεν Ζερμέν υπέστη μία σοκαριστική ήττα με 5-1 από τη Λιλ, λίγες μόνο ημέρες αφότου ο αμυντικός Layvin Kurzawa είχε φωτογραφηθεί με τον Drake.

Λίγες εβδομάδες νωρίτερα την ίδια χρονιά, ο Sergio Aguero της Μάντσεστερ Σίτι έβγαλε μία selfie φωτογραφία με τον Drake σε συναυλία του ράπερ στο Manchester Arena.

Στη συνέχεια, ο Sergio Aguero έχασε ένα κρίσιμο πέναλτι στην ήττα από την Τότεναμ στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Champions League, με τη Μάντσεστερ Σίτι να γνωρίζει τον αποκλεισμό από τον ημιτελικό της διοργάνωσης στα εκτός έδρας γκολ.

Μετά τις ήττες της Παρί Σεν Ζερμέν και της Μάντσεστερ Σίτι, η Ρόμα «απαγόρευσε» αστειευόμενη στους παίκτες της να φωτογραφίζονται με τον Drake, προκειμένου να αποτρέψει τις οδυνηρές ήττες.

Το 2019, ο Drake χρησιμοποίησε την «κατάρα» του προς όφελός του και παρακολούθησε από το σπίτι του τον αγώνα της αγαπημένης του μπασκετικής ομάδας Toronto Raptors εναντίον των Philadelphia 76ers φορώντας τη φανέλα των αντιπάλων, με τους 76ers να γνωρίζουν τελικά την ήττα από την ομάδα του Τορόντο.

Drake


πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News