Τρίτη 7 Μάιος 2024, 1:47
Μουσική

Η Ellie Goulding ανακοινώνει το άλμπουμ «Higher Than Heaven»

Η Ellie Goulding θα βάλει τη δική της πινελιά στη σύγχρονη pop μουσική με το νέο άλμπουμ της.

Η Ellie Goulding ανακοινώνει ότι το πέμπτο άλμπουμ της, με τίτλο «Higher Than Heaven», θα κυκλοφορήσει από την Polydor Records / Universal Music στις 3 Φεβρουαρίου 2023.

Παράλληλα με την ανακοίνωση του άλμπουμ, η Ellie Goulding παρουσιάζει το νέο single «Let It Die», το οποίο συνοδεύεται από ένα music video σε σκηνοθεσία της Ισπανίδας φωτογράφου και art director Carlota Guerrero.

Το «Higher Than Heaven» θα κυκλοφορήσει σε standard και deluxe έκδοση σε CD, LP και ψηφιακά.

Το νέο άλμπουμ της Ellie Goulding θα περιέχει 16 τραγούδια στην deluxe έκδοσή του, μεταξύ των οποίων το ολοκαίνουργιο «Let It Die», το «Easy Lover» με τη συμμετοχή του Big Sean και την πρόσφατη συνεργασία της με τον Alok και τον Sigala στο «All By Myself», τραγούδια που αυξάνουν την προσμονή των θαυμαστών της για το νέο κεφάλαιο της καριέρας της.

Η Ellie Goulding ένωσε τις δυνάμεις της για τη δημιουργία του νέου άλμπουμ της με μερικούς από τους καλύτερους παραγωγούς της pop μουσικής, όπως οι Greg Kurstin (Sia, Maggie Rogers, Elton John), Jessie Shatkin (Charli XCX, Years & Years), Koz (Sam Ryder, Madonna, Dua Lipa) και Andrew Wells (Halsey, Yungblud).

Στο άλμπουμ η Ellie Goulding βάζει τη δική της πινελιά στη σύγχρονη pop μουσική.

Το «Higher Than Heaven» είναι γεμάτο με ακαταμάχητες επιτυχίες στις οποίες πρωταγωνιστούν η χαρακτηριστική φωνή της Ellie Goulding, οι εξαιρετικές παραγωγές, τα τρανταχτά μπάσα, τα εκρηκτικά συνθεσάιζερ και οι υπέροχες μελωδίες.

«Υπήρχε σίγουρα ένα σκοτάδι στα τελευταία δύο χρόνια που ήταν αισθητό στο στούντιο, με τον καθένα να το έχει περάσει διαφορετικά», δηλώνει η Βρετανίδα τραγουδίστρια.

«Νομίζω ότι για το λόγο αυτό, κανείς δεν ήθελε να καθίσει και να αγωνιά για κάποια σχέση ή για κάποια ένταση. Έτσι, λοιπόν, προέκυψε αυτό το άλμπουμ. Το “Higher Than Heaven” αναφέρεται στον παράφορο έρωτα. Αλλά είναι μια υπερβολική μορφή αγάπης, σαν ένα συναίσθημα που προκαλείται από ουσίες. Μοιάζει σχεδόν τεχνητή και υπάρχει η πιθανότητα να καταρρεύσει», εξήγησε.

Επίσης, η Ellie Goulding γιορτάζει την επέτειο των δέκα ετών από την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ της, «Halcyon», με μια νέα ψηφιακή έκδοση που ονομάζεται «Halcyon Nights».

Το πρώτο μέρος είναι το αρχικό άλμπουμ, ενώ το δεύτερο μέρος αποτελείται από bonus κομμάτια από την περίοδο κυκλοφορίας του «Halcyon», συμπεριλαμβανομένων έξι τραγουδιών που δεν ήταν ποτέ διαθέσιμα για streaming μέχρι τώρα.

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά της Ellie Goulding ήταν το «Brightest Blue» που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2020 και έγινε το τρίτο άλμπουμ της που κατέκτησε το Νο. 1 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Ellie Goulding υιοθέτησε στο «Brightest Blue» μια πιο προσωπική και λιτή προσέγγιση, επιτρέποντας στους θαυμαστές της να γνωρίσουν την πιο ευάλωτη πλευρά της.


πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News