Δευτέρα 29 Απρίλιος 2024, 18:36
Μουσική

Η Ariana Grande αποκαλύπτει το Video του “We Can’t Be Friends (Wait For Your Love)”


Η Ariana Grande έχει καταφέρει για άλλη μια φορά να κατακτήσει το κοινό της με την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου άλμπουμ της, “Eternal Sunshine“. Ωστόσο, είναι το ντεμπούτο του φουτουριστικού βίντεο για το πιο πρόσφατο single της, “We Can’t Be Friends (Wait For Your Love)”, που έχει κάνει τους φίλους της να μιλούν.

Η τραγουδίστρια προώθησε το βίντεο την περασμένη εβδομάδα με ένα συναρπαστικό στιγμιότυπο από την αίθουσα αναμονής, όπου φαίνεται να υπογράφει ένα έντυπο συγκατάθεσης δηλώνοντας: «Έχετε σκεφτεί εκτενώς την απόφασή σας και δώστε στην «Brighter Days Inc.» την αποκλειστική άδεια να αφαιρέσει αυτό το άτομο εντελώς από τη δική σας μνήμης», καθώς το στυλό της αιωρείται πάνω από το κουτί με την ένδειξη “Όχι”, προτού η 30χρονη pop star επιλέξει το “Yes” το τελευταίο δευτερόλεπτο και υπογράψει το όνομά της ως “Peaches”.

Αυτή η σκηνή, που σκηνοθετήθηκε από τον Christian Breslauer, αποτελεί μόνο την αρχή ενός εκρηκτικού μουσικού ταξιδιού. Η Grande, εκπληκτικά ντυμένη με γούνινο γκρι παλτό και μαύρα μποτάκια, καθίσταται το κέντρο του προσοχής σε ένα μοντέρνο λόμπι. Όταν καλείται με το όνομά της, αρπάζει ένα λευκό κουτί γεμάτο αναμνήσεις και εισέρχεται σε έναν χώρο παρέμβασης, όπου απεικονίζεται να τραγουδά με συγκίνηση τους στίχους του τραγουδιού.




πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News