Δευτέρα 29 Απρίλιος 2024, 11:03
Μουσική

Gesaffelstein: Ο Πρωτοπόρος της Ηλεκτρονικής Μουσικής Επιστρέφει με το “Hard Dreams”


Ο Γάλλος techno παραγωγός Gesaffelstein επιστρέφει δυναμικά με το νέο του κομμάτι “Hard Dreams,” το οποίο σηματοδοτεί την πρώτη προσέγγιση από το επερχόμενο album του με τίτλο “Gamma.” Η κυκλοφορία αναμένεται στις 29 Μαρτίου από την Panik Records/Sony Music, υπόσχεται να αναστατώσει τους οπαδούς της ηλεκτρονικής μουσικής.

Στο “Hard Dreams,” ο Gesaffelstein αναμειγνύει συνθεσάιζερ και basslines, δημιουργώντας έναν σκοτεινό και εκρηκτικό συνδυασμό dark wave ήχου. Η προσθήκη της φωνής του Yann Wagner προσδίδει έναν ακόμα επίπεδο έντασης και ποικιλίας στο κομμάτι.

Το “Hard Dreams” συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό music video, το οποίο ενσωματώνει βιομηχανικά στοιχεία επιστημονικής φαντασίας. Οι visuals και οι εικόνες του album έχουν σκηνοθετηθεί από τον Jordan Hemingway (FKA Twigs, Post Malone, Gucci, Acne Studios), σε συνεργασία με τον Mike Levy.


Το album “Gamma,” το οποίο αποκαλύπτει το ωμό και industrial μουσικό φάσμα του Gesaffelstein, θα κυκλοφορήσει σε standard βινύλιο σε φυσικά καταστήματα πώλησης, καθώς και σε αποκλειστικό βινύλιο μέσω της ιστοσελίδας του καλλιτέχνη.

Ο Gesaffelstein έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας όπως οι YE, The Weeknd, Pharrell, KayCyy και Lil Nas X. Με τη μουσική του να έχει διακριθεί σε διαφημιστικά spots για πολυεθνικές εταιρείες όπως η Calvin Klein, YSL, BMW, Giorgio Armani και Dior, ο Gesaffelstein αποδεικνύει τη διαχρονική του επιρροή στον κόσμο της μουσικής.




πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News