Κυριακή 5 Μάιος 2024, 22:26
Μουσική

Το «We Don’t Talk Anymore» του Charlie Puth και της Selena Gomez ξεπέρασε τις 3 δισεκατομμύρια προβολές

Το «We Don’t Talk Anymore» κυκλοφόρησε πριν από επτά χρόνια.

Μπορεί ο Charlie Puth να βρίσκεται στη μέση της περιοδείας του και η Selena Gomez να απολαμβάνει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς με τη συμμετοχή της στο remix του «Calm Down» του Rema, αλλά η συνεργασία τους στο «We Don’t Talk Anymore» συνεχίζει να τους χαρίζει προσωπικά ρεκόρ.

Το μουσικό βίντεο για το «We Don’t Talk Anymore» ξεπέρασε τις 3 δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Το «We Don’t Talk Anymore» ήταν το τρίτο ραδιοφωνικό single από το παρθενικό άλμπουμ του Charlie Puth, με τίτλο «Nine Track Mind», το οποίο κυκλοφόρησε το 2016.


Το music video για τη συνεργασία του Charlie Puth και της Selena Gomez έσπασε το φράγμα των 2 δισεκατομμυρίων προβολών στο YouTube τον Δεκέμβριο του 2018, λίγο περισσότερο από δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του.

Υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Phil Pinto, το βίντεο ακολουθεί τον Charlie Puth και μία πρώην σχέση του καθώς προσπαθούν να ζήσουν χωρίς ο ένας τον άλλον στη Νέα Υόρκη.

Οι δύο πρωταγωνιστές περνούν κυκλικά από συναυλίες, πάρτι και ραντεβού με άλλους ανθρώπους, αλλά δεν μπορούν απλά να ξεχάσουν ο ένας τον άλλον. Παρ’ όλα αυτά, δεν κάνουν ποτέ το βήμα να προσεγγίσουν ξανά ο ένας τον άλλον, εξ ου και ο τίτλος του τραγουδιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Selena Gomez δεν εμφανίζεται καθόλου στο music video του «We Don’t Talk Anymore».

Το «We Don’t Talk Anymore» είναι το πρώτο δεύτερο τραγούδι του Charlie Puth με τις περισσότερες προβολές στο YouTube, μετά τη συνεργασία του με τον Wiz Khalifa στο «See You Again» για την ταινία «Furious 7», που αυτή τη στιγμή διαθέτει 5,95 δισεκατομμύρια προβολές.

Επίσης, είναι το πρώτο τραγούδι της Selena Gomez που ξεπερνά τις 2 δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube, όπου ακολουθεί η συνεργασία της με τον DJ Snake, τον Ozuna και την Cardi B στο «Taki Taki» των 2,4 δισεκατομμυρίων προβολών.

Το «We Don’t Talk Anymore» ανέβηκε στο No. 9 του Billboard Hot 100 και είναι ένα από τα τέσσερα τραγούδια του Charlie Puth και ένα από τα εννέα τραγούδια της Selena Gomez που έχουν εμφανιστεί στο Top 10 του chart.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News