Παρασκευή 26 Απρίλιος 2024, 23:20
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Θάνατοι τριών κοριτσιών: Πρωτόγνωρο περιστατικό για τον έμπειρο ιατροδικαστή Φίλιππο Κουτσαύτη

Ένας από τους πλέον έμπειρους ιατροδικαστές της χώρας, που έχει λύσει δεκάδες υποθέσεις, κλήθηκε να σχολιάσει την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Ο λόγος για τον Φίλιππο Κουτσάφτη, ο οποίος τόνισε,  ότι στα 33χρονια της καριέρας του, δεν έχει δει ξανά υπόθεση σαν αυτής της Πάτρας.

Ο ίδιος συνέστησε προσοχή και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι οι συναδέλφοί του, που έχουν αναλάβει την υπόθεση, θα βρουν την άκρη του νήματος για τους θανάτους των τριών παιδιών, που έχουν συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία τους τελευταίους μήνες.

«Πιστεύω, από αυτά που έχω ακούσει, ότι το θέμα είναι σοβαρό. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πού θα καταλήξει. Αυτή τη στιγμή, ό,τι και να πούμε είναι εικασίες εφόσον δεν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα», ανέφερε ο γνωστός ιατροδικαστής.

Και προσέθεσε: «Ωστόσο, θα πρέπει να σας πω ότι 33 χρόνια στην καριέρα μου, δεν έχω αντιμετωπίσει παρόμοιο περιστατικό. Να υπάρχουν δηλαδή σε μια οικογένεια τρεις θάνατοι ανήλικων παιδιών, χωρίς να έχει βρεθεί η αιτία. Η υπόθεση απαιτεί διερεύνηση και μεγάλη προσοχή. Έχω εμπιστοσύνη ότι οι συνάδελφοί μου θα δώσουν τις απαντήσεις», σημείωσε ο Φίλιππος Κουτσάφτης.

πηγή: flamis.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News