Τρίτη 7 Μάιος 2024, 1:45
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Πύργος: Ανήλικοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 17χρονο, δικογραφία και παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση


Εφιαλτικές στιγμές για έναν 17χρονο στον Πύργο της Ηλείας, που περικυκλώθηκε από ομάδα ατόμων. Δράστες δύο ανήλικοι και ένας συνεργός τους…

Ο Πύργος περιμένει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που παραγγέλθηκε από τις Αρχές, μετά την άγρια επίθεση σε 17χρονο παιδί. Όπως κατήγγειλε περικυκλώθηκε και δέχτηκε χτυπήματα από τους δράστες. Οι δύο ήταν ανήλικοι. Μετά τον τραυματισμό του, ο νεαρός μίλησε στον πατέρα του και εκείνος έσπευσε σε αστυνομικό τμήμα για καταγγελία.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση και απειλή, με κατηγορούμενους δύο ανήλικους ηλικίας 17 ετών και ενός 21χρονου, καθώς και για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, σε βάρος των γονέων των ανηλίκων.

Ειδικότερα, χθες 25-04-2024, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου, ο πατέρας ενός 17χρονου και κατήγγειλε, ότι την ίδια ημέρα το μεσημέρι οι τρεις κατηγορούμενοι, ενεργώντας από κοινού με συνεργούς τους, επιτέθηκαν στον 17χρονο γιο του και του προκάλεσαν σωματικές βλάβες, ενώ παράλληλα τον εξύβρισαν και τον απείλησαν.

Παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική εξέταση του ανήλικου θύματος, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των κατηγορουμένων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News