Δευτέρα 29 Απρίλιος 2024, 22:39
Μουσική

Snoop Dogg: Βιογραφική ταινία για τον ράπερ από τον σεναριογράφο του «Black Panther»

Ο Snoop Dogg θα πει την ιστορία του «με τα δικά του λόγια».

Η ζωή του Snoop Dogg έρχεται στη μεγάλη οθόνη.

Την Τετάρτη, η Universal Pictures ανακοίνωσε ότι «ετοιμάζει την απόλυτη βιογραφική ταινία» για τον 51χρονο «μεγιστάνα της βιομηχανίας του θεάματος και είδωλο της gangsta rap».

Η επερχόμενη ταινία θα περιέχει μουσική από τα 30 χρόνια καριέρας του Snoop Dogg, για την οποία έχει λάβει 17 υποψηφιότητες για Grammy και έχει συνεργαστεί συχνά με ένα άλλο ίνδαλμα της rap από το Λος Άντζελες, τον Dr. Dre.

Το σενάριο της ταινίας για τον Snoop Dogg θα επιμεληθεί ο Joe Robert Cole, ο οποίος συνυπέγραψε τις ταινίες «Black Panther» και «Black Panther: Wakanda Forever» της Marvel με τον Ryan Coogler, ενώ τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Allen Hughes («Dear Mama», «The Defiant Ones»).

Ο Snoop Dogg, ο οποίος θα είναι και παραγωγός της ταινίας, ανέφερε σε δήλωσή του:

«Περίμενα πολύ καιρό για να στήσω αυτό το πρότζεκτ, επειδή ήθελα να επιλέξω τον σωστό σκηνοθέτη, τον τέλειο σεναριογράφο και την καλύτερη κινηματογραφική εταιρεία με την οποία θα μπορούσα να συνεργαστώ και η οποία θα μπορούσε να κατανοήσει την κληρονομιά που προσπαθώ να απεικονίσω στην οθόνη και τη μνήμη που προσπαθώ να αφήσω πίσω μου. Ήταν το ιδανικό πάντρεμα».

Dr. Dre - Snoop Dogg - Super Bowl 2022

Αυτή θα είναι η πρώτη ταινία της νέας εταιρείας παραγωγής του Snoop Dogg, Death Row Pictures, που γεννήθηκε από τη δισκογραφική εταιρεία Death Row Records, την οποία ο ράπερ εξαγόρασε τον Φεβρουάριο.

Η πρόεδρος της Universal Pictures, Donna Langley, είπε ότι «είχε την ευκαιρία να ακούσει την ιστορία του με τα δικά του λόγια» όταν συναντήθηκαν λίγο καιρό μετά την εξαγορά της Death Row Records από τον Snoop Dogg.

«Νιώθουμε ταπεινότητα που είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε ένα διαχρονικό ντοκουμέντο αυτού του μοναδικού καλλιτέχνη», πρόσθεσε.

Η Universal Pictures ήταν επίσης παραγωγός της βιογραφικής ταινίας «Straight Outta Compton» του 2015 για το επιδραστικό συγκρότημα της rap N.W.A., στην οποία υποδύθηκε τον Snoop Dogg ο LaKeith Stanfield.

Η εταιρεία δεν ανακοίνωσε ποιος θα υποδυθεί τον Snoop Dogg στην επερχόμενη βιογραφική ταινία.

Τον Μάιο του 2021, ο Snoop Dogg δήλωσε στο Yahoo! ότι ετοίμαζε μία βιογραφική ταινία, την οποία περιέγραψε ως «την ανθολογία του Snoop Dogg» και δεν την οραματιζόταν απαραίτητα ως ταινία εκείνη την εποχή.

«Θα με ακολουθούσε να είμαι ο «Μαύρος Forest Gump «, ας πούμε, βλέποντάς με σε όλες αυτές τις στιγμές που ξεχωρίζουν στην αμερικανική ιστορία», είπε για τα σχέδιά του εκείνη την εποχή.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News