Δευτέρα 6 Μάιος 2024, 7:37
Μουσική

Sam Smith και Kim Petras αποκαλύπτουν το video του «Unholy»

Το «Unholy» έγινε παγκόσμια επιτυχία από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του.

Ο Sam Smith αποκαλύπτει το music video για το νέο single του «Unholy» σε συνεργασία με την Kim Petras.

Το βίντεο ακολουθεί έναν άπιστο άνδρα που το σκάει από τη σύζυγό του για να πάει κρυφά στο αγαπημένο του sex club καμπαρέ, όπου σύντομα οι ένοχες απολαύσεις του έρχονται στην επιφάνεια.

Ο Sam Smith, επικεφαλής ενός ποικιλόμορφου και queer καστ, εμφανίζεται στον ρόλο του τραγουδιστή και η Kim Petras στον ρόλο μίας χορεύτριας σε μία λάγνα υπερπαραγωγή κοστουμιών, χορού και σεξουαλικής δύναμης.

Φανταστείτε τα θεάματα του Bob Fosse να τρίβεται με τον αχαλίνωτο μηδενισμό του «Κουρδιστού Πορτοκαλιού». Στο βίντεο εμφανίζονται επίσης οι Gottmik και Violet Chachki από το «RuPaul’s Drag Race» και ο πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών Paddy O’Brian.

Τη σκηνοθεσία επιμελήθηκε η Floria Sigismondi (David Bowie, Christina Aguilera, «The Runaways») και τη χορογραφία η γαλλικής χορευτικής κολεκτίβας (LA)HORDE.

Το «Unholy» έγινε παγκόσμια επιτυχία από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του πριν από μία εβδομάδα. Το lead single από το τέταρτο άλμπουμ του Sam Smith έκανε ντεμπούτο στο Νο. 1 του Ηνωμένου Βασιλείου και έγινε το όγδοο τραγούδι του που κατακτά την κορυφή.

Το «Unholy» ανέβηκε επίσης στο Νο. 1 του Apple Music και του Spotify παγκοσμίως και έγινε ένα από τα 10 τραγούδια με το καλύτερο ντεμπούτο όλων των εποχών στο Spotify.

Sam Smith - Kim Petras
Michael Bailey Gates

Όσον αφορά την Kim Petras, το «Unholy» είναι το πρώτο της single που κυριαρχεί στο No. 1 στο Spotify, το Apple Music και το iTunes. Μόνο με το «Unholy» η Kim Petras κατέγραψε την ημέρα με τα περισσότερα streams της καριέρας της στο Spotify.

Οι δημιουργίες στο TikTok με το «Unholy» πλησίασαν γρήγορα τις 500.000.

Το «Unholy» αποτελεί μία φιλόδοξη αλλαγή για τον Sam Smith, ο οποίος το περιγράφει ως το πιο τολμηρό τραγούδι του μέχρι στιγμής. Το single ηχογραφήθηκε στην Τζαμάικα και βασίζεται σε μία μεθυστική αραβική μουσική κλίμακα.

Ο Sam Smith δήλωσε: «Το “Unholy” δημιουργήθηκε στη Τζαμάικα και ήταν μία από τις πιο ένδοξες δημιουργικές στιγμές που είχα ποτέ ως καλλιτέχνης. Ποτέ δεν είχα διασκεδάσει τόσο πολύ κάνοντας ένα τραγούδι. Ήταν τόσο καθαρτικό και απελευθερωτικό να πειραματιστώ έτσι και να ξεχάσω τους κανόνες»

«Ήταν επίσης τιμή μου να δουλέψω με την Kim Petras και να παρακολουθήσω την ευφυΐα της. Αυτό το τραγούδι μιλάει για την απελευθέρωση του εαυτού μας από τα νύχια των μυστικών των άλλων…», πρόσθεσε.

Η Kim Petras είπε για τη συνεργασία: «Είμαι πολύ μεγάλη θαυμάστρια του Sam. Είναι ωραίο να συναντάς έναν άλλο καλλιτέχνη που είναι πραγματικά καλός στιχουργός και έχει το δικό του όραμα. Πέρασα τις καλύτερες στιγμές στο στούντιο μαζί του».

«Πραγματικά πίστεψε σε εμένα και με ενθάρρυνε να είμαι εντελώς ο εαυτός μου. Νιώθω μεγάλη τιμή που με επέλεξε να συμμετάσχω σε αυτό το τραγούδι», συμπλήρωσε.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News