Παρασκευή 26 Απρίλιος 2024, 15:22
Auto-Moto

Πρόωρη αποκάλυψη για το Volvo EX30

Μπορεί η πρεμιέρα του νέου Volvo EX30 να είναι προγραμματισμένη για τις 7 Ιουνίου, αλλά μια φωτογραφία του έκανε μια ολιγόλεπτη εμφάνιση στον επίσημο διαμορφωτή της Volvo.

Φυσικά, η εικόνα που αποκάλυψε πρόωρα το νέο ηλεκτρικό SUV μέσα σε λίγα λεπτά αντικαταστάθηκε, πρόλαβε όμως να αποθηκευτεί από κάποιους και κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου.

Η φωτογραφία επιβεβαιώνει ότι το νέο EX30 ακολουθεί τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας και μοιάζει με το μεγαλύτερο αδελφάκι του EX90.

Volvo EX30

Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι θα έχει μικρότερες διαστάσεις από το XC40, ανήκοντας στην κατηγορία των B-SUV. Θα τοποθετηθεί έτσι απέναντι σε μοντέλα όπως το Peugeot E-2008 και το Opel Mokka Electric. Όπως και το Smart #1 θα βασίζεται στην πλατφόρμα SEA της Geely.

Επιπλέον, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επίτευξη του στόχου που έχει θέσει η Volvo να αυξήσει τις πωλήσεις της μέχρι το 2025 κατά 70%, φτάνοντας τις 1,2 εκατ. παραδόσεις ετησίως.

Volvo EX30

Την ίδια στιγμή, η μάρκα ελπίζει ότι το αγοραστικό κοινό του νέου EX30, χάρη στην προσιτή τιμή του, θα είναι ηλικιακά πολύ χαμηλό, περιλαμβάνοντας ακόμη και άτομα ηλικίας 18 με 19 ετών.

Και για να απευθυνθεί σε ένα μεγαλύτερο κοινό, η Volvo σχεδιάζει πέρα από τους κλασικούς τρόπους αγοράς να διαθέσει το νέο EX30 και με πρόγραμμα συνδρομής.

Για αναλυτικές πληροφορίες γύρω από το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Volov EX30 θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι την πρεμιέρα του που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουνίου.

 


πηγή: drive.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News