Κυριακή 5 Μάιος 2024, 20:14
Μουσική

Ο Maluma κυκλοφορεί την deluxe έκδοση του «The Love & Sex Tape»

Ο Maluma προσθέτει τρία νέα τραγούδια στο «The Love & Sex Tape».

Ο Maluma κυκλοφορεί την deluxe έκδοση του πρόσφατου EP «The Love & Sex Tape».

Το «The Love & Sex Tape», το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά τον Ιούνιο, είναι ένα urban άλμπουμ που πραγματεύεται την αγάπη, τον χωρισμό, το πάθος, την αδρεναλίνη και όλα αυτά υπό μοναδικούς και ακαταμάχητους ήχους.

Στο EP απολαμβάνουμε τον Maluma περισσότερο urban, street και προκλητικό, αλλά και πάλι με την ίδια ιδιοσυγκρασία στη μουσική του, για την οποία έγινε παγκοσμίως γνωστός.

«Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας της καριέρας μου, μου έλειπαν όσα με ενέπνευσαν στην αρχή και ένιωσα την ανάγκη να συνδεθώ με την πλευρά του δρόμου, καθώς και με τους θαυμαστές μου που αγάπησαν τον urban ήχο που με καθιέρωσε, οπότε αποφάσισα να κάνω αυτό το άλμπουμ», δήλωσε ο Maluma.

«Το “The Love & Sex Tape” αντιπροσωπεύει την προσωπικότητά μου και είναι η έκδοση του 2022 του αρχικού ήχου μου», τόνισε.

Maluma - Tsunami (Official Video) ft. Arcangel, De La Ghetto

Το EP περιλαμβάνει 8 τραγούδια, εκ των οποίων τα τρία είχε κυκλοφορήσει προηγουμένως singles: το «Cositas de la USA», το «Mojando Asientos» με τον Feid και το «Nos Comemos Vivos» με τον Chencho Corleone.

Στο tracklist συναντάμε επιπλέον το «Sexo Sin Título» με τους Jay Wheeler και Lenny Tavarez και στο «Tsunami» με τους Arcangel και De La Ghetto.

Η deluxe έκδοση του «The Love & Sex Tape» περιέχει τρία επιπλέον τραγούδια με τους τίτλους «28», «Rulay» και «Clito» (με τους Lenny Tavárez, Dalex και Brray).

Στο εξώφυλλο του «The Love & Sex Tape» εμφανίζεται ο αγαπημένος σκύλος του Maluma, ο Buda, ο οποίος αποτελεί τη σκιά του Κολομβιανού τραγουδιστή. Ο Buda είναι ο πιστός σύντροφος του Maluma σε πολλές από τις περιπέτειες της ζωής του.

Τον σχεδιασμό του εξωφύλλου επιμελήθηκε ο γνωστός καλλιτέχνης Joseph Klibansky.

Εν τω μεταξύ, ο Maluma ένωσε πρόσφατα τις δυνάμεις τους με την Anitta στο τραγούδι «El Que Espera» από την επερχόμενη deluxe έκδοσης του άλμπουμ «Versions Of Me» της Βραζιλιάνας pop star.

«28»

«Clito»

«Rulay»

Βρείτε επίσης την deluxe έκδοσης του «The Love & Sex Tape» στο Spotify:

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News