Πέμπτη 16 Μάιος 2024, 14:02
Ελλάδα

Λαμία: «Σύρραξη» σε σπίτι Ρομά – Μέχρι κάγκελα πετούσαν στους αστυνομικούς που πήγαν για έλεγχο

Χαμός έγινε μετά τις 3:00 το μεσημέρι της Δευτέρας στη νότια πλευρά της Λαμίας, όταν πήγε η Αστυνομία στο σημείο όπου βρίσκονται τα σπίτια των Ρομά, για να κάνει έλεγχο σε ένα από αυτό.

Σύμφωνα με το lamianow η ασφάλεια μπήκε στο σπίτι για να κάνει έρευνα, μετά από πληροφορίες που είχε στη διάθεσή της. Η κίνηση αυτή φαίνεται ότι ξεσήκωσε τους υπόλοιπους Ρομά, οι οποίοι μαζεύτηκαν έξω από το σπίτι.

Υπό το φόβο του προπηλακισμού και των επεισοδίων εις βάρος των αστυνομικών, κλήθηκαν περισσότερες δυνάμεις της αστυνομίας στο σημείο. Όπως βλέπετε στην παρακάτω εικόνα, Ρομά δεν δίστασαν να κόψουν ακόμα και τα κάγκελα του σπιτιού και να τα πετάξουν εναντίον στους αστυνομικούς που βρέθηκαν στο σημείο συνοδεία εισαγγελικού λειτουργού.

 

Με τα μέχρι τώρα στοιχεία η αστυνομία έχει προχωρήσει σε προσαγωγές ενώ μέσα στις επόμενες ώρες θα εξακριβωθεί ποιος ήταν ο σκοπός της έρευνας και αν τελικά βρέθηκε κάτι παρανομο στο συγκεκριμένο σπίτι…

Στο σημείο βρέθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει ηλικιωμένο ο οποίος ένιωσε αδιαθεσία μετά την εξέλιξη του συμβάντος.

Δείτε το βίντεο του tvstar.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

πηγή: newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News