Κυριακή 19 Μάιος 2024, 10:27
Sports

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Θα σκεφτώ να πάω στο Final Four του Βερολίνου μόνο αν έχουμε δύο ελληνικές ομάδες στον τελικό»


Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν καλεσμένος σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, ρωτήθηκε -μεταξύ άλλων- και για τα αθλητικά. Στο.. τραπέζι έπεσε η παρουσία του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League, το… ελληνικό Final Four της Euroleague (σε συμμετοχή των Πειραιωτών και του Παναθηναϊκού) και το ενδεχόμενο να δει κάποιο από αυτά τα ματς.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θέλησε να κάνει προβλέψεις για τον τελικό του Conference μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα, καθώς, όπως δήλωσε, θέλει να διαφυλάξει την αξιοπιστία του, καθώς είχε προβλέψει (από τις 12 Μαρτίου) πως οι δύο ελληνικές ομάδες, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, θα προκριθούν στο Βερολίνο.

Παράλληλα, αποκάλυψε την μοναδική περίπτωση που θα σκεφτεί να πάει στο Final Four του Βερολίνου, τονίζοντας πως θα αφήσει στην άκρη τις οπαδικές του προτιμήσεις, για να δει έναν… ελληνικό τελικό.

“Έχω εξαντλήσει τις προβλεπτικές μου δυνατότητες. Επειδή θέλω να διαφυλάξω μέχρι στιγμής της αξιοπιστία των προβλέψεών μου. Είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία, το ότι έχουμε μια ελληνική ομάδα σε τελικό. Δεν θα πάω στο γήπεδο.

Έχουμε μια ελληνική ομάδα σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά από το 1971 και έχουνε δυο ελληνικές ομάδες στο Final Four. Η μόνη περίπτωση να σκεφτώ να πάω σε κάποιο ματς είναι εάν έχουμε δυο ελληνικές ομάδες στον τελικό. Τότε θα βγάλω το “καπέλο” της οπαδικής μου προτίμησης που είναι γνωστό και θα το δω με ικανοποίηση. Μακάρι να έχουμε δυο ελληνικές ομάδες στον τελικό” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News