Δευτέρα 29 Απρίλιος 2024, 17:27
Μουσική

Kanye West: Δείτε το βίντεο για το “Carnival”


Ο Kanye West είναι σε φόρμα καθώς προετοιμάζεται για την κυκλοφορία του δεύτερου τόμου των Vultures με τον Ty Dolla Sign! Από εκρηκτικά πάρτι ακρόασης μέχρι εκπληκτικές δισκογραφικές ανακοινώσεις από την κόρη του North West, η ανυπομονησία είναι αισθητή. Και ναι, υπάρχει και περισσότερο! Ο Ye δεν διστάζει να κριτικάρει το σύστημα streaming μουσικής.

Αλλά περιμένετε, υπάρχει και μια οπτική απόλαυση επίσης! Απολαύστε τα μάτια σας με το εντυπωσιακό οπτικό για το “Carnival“, το κορυφαίο τραγούδι από τους Vultures, με το δυναμικό δίδυμο των Playboi Carti & Rich The Kid. Σκηνοθετημένο από τον οραματιστή Jon Rafman, γνωστό για τη δουλειά του με την Oneohtrix Point Never, το βίντεο του Carnival εισέρχεται σε έναν συναρπαστικό κόσμο εικόνων, αγγίζοντας θέματα που κυμαίνονται από την κουλτούρα των οπαδών έως την αστυνομική αναταραχή.

Μιλώντας για κορυφαία τραγούδια, το “Carnival” μόλις κατέκτησε την πολυπόθητη πρώτη θέση στο Billboard Hot 100, σηματοδοτώντας μια άλλη ιστορική στιγμή για τον Ye. Με αυτό το επίτευγμα, εδραιώνει την ιδιότητά του ως ο μόνος ράπερ που κυριάρχησε στο Hot 100 για τρεις συνεχόμενες δεκαετίες!


Συμμετάσχετε στο πάρτι και βυθιστείτε στο μουσικό ταξίδι του Οίκου West.




πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News