Δευτέρα 29 Απρίλιος 2024, 1:48
Μουσική

Η Victoria Beckham απαντά στις φήμες επανένωσης με τις Spice Girls

Η Victoria Beckham δεν θα μπορούσε να αναλάβει τη δέσμευση μίας περιοδείας, όμως είναι ανοιχτή στην ιδέα παραστάσεων με με τη χρήση ολογραμμάτων.

Η Victoria Beckham διέψευσε τις φήμες που υποστηρίζουν ότι θα επιστρέψει στις Spice Girls για μία νέα παγκόσμια περιοδεία, απογοητεύοντας τους θαυμαστές του συγκροτήματος.

Η Melanie C και η Mel B, γνωστές και ως Sporty Spice και Scary Spice αντίστοιχα, άφησαν πρόσφατα να εννοηθεί ότι ήταν στα σκαριά μία ακόμα επανένωση των Spice Girls και υποστήριξαν ότι «δουλεύουν συνέχεια» για την επιστροφή της Victoria Beckham.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στην εκπομπή «Watch What Happens Live» του Andy Cohen, η Victoria Beckham αρνήθηκε για πολλοστή φορά ότι υπάρχει οποιαδήποτε σκέψη για την επανένωσή της με τις Spice Girls επί σκηνής.

«Διασκέδασα τόσο πολύ όταν ήμουν στις Spice Girls. Αλλά νομίζω ότι τώρα, με όλα τα άλλα που έχω κάνει – με τη μόδα μου, και τη δική μου εταιρεία ομορφιάς, τέσσερα παιδιά – δεν θα μπορούσα να αναλάβω μία τέτοια δέσμευση», είπε.

Μετά την αρνητική απάντηση της Victoria Beckham, ο Andy Cohen τη ρώτησε αν οι συναυλίες των ABBA με τη χρήση ολογραμμάτων στο Λονδίνο – τις οποίες ενορχήστρωσε ο πρώην μάνατζερ των Spice Girls, Simon Fuller – είναι μία ιδέα στην οποία θα μπορούσε να απαντήσει θετικά.

«Αυτή είναι μία εξαιρετική ιδέα. Είναι μία καλή ιδέα», απάντησε η σχεδιάστρια μόδας.

Victoria Beckham

Όμως η Victoria Beckham διευκρίνισε ότι δεν έχει συζητήσει με τον Simon Fuller για το ενδεχόμενο μιας παράστασης των Spice Girls με ολογράμματα, αλλά ο Cohen την παρότρυνε να το κάνει: «Νομίζω ότι πρέπει να το κάνεις».

Παρά την απροθυμία της να επιστρέψει στις Spice Girls, διαβεβαίωσε ότι διατηρεί την αγάπη της για τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος και τη μουσική τους.

«Πέρασα τόσο καλά με τις Spice Girls. Αγαπώ τα κορίτσια. Μου αρέσει πάρα πολύ να τραγουδάω Spice Girls όταν κάνω καραόκε», ανέφερε.

Οι Spice Girls επανενώθηκαν για τελευταία φορά το 2019 για μία περιοδεία σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, χωρίς τη Victoria Beckham.

Τώρα, οι Spice Girls ετοιμάζονται για την άφιξη του «Spiceworld 25», μία επετειακή επανέκδοση για τα 25 χρόνια του δεύτερου άλμπουμ τους, που θα κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου και θα περιλαμβάνει remixes, ακυκλοφόρητα live κομμάτια και μία demo ηχογράφηση του «Step To Me» και το «Spice Girls Party Mix».

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News