Δευτέρα 6 Μάιος 2024, 10:01
Μουσική

Η Rita Ora ετοίμασε το «πολύ προσωπικό» νέο άλμπουμ της στην Αλβανία

Η Rita Ora επέστρεψε στα πάτρια εδάφη της για να ετοιμάσει το νέο άλμπουμ της.

Το «πολύ προσωπικό» τρίτο άλμπουμ της Rita Ora θα κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους.

Η 31χρονη τραγουδίστρια, η οποία γεννήθηκε στο Κόσοβο από Αλβανούς γονείς, πέρασε χρόνο στην πατρίδα της, την Αλβανία, ετοιμάζοντας το βαθιά προσωπικό άλμπουμ της που θα διαδεχθεί το «Phoenix» του 2018 και υποσχέθηκε ότι οι θαυμαστές της μπορούν να περιμένουν πολύ περισσότερη μουσική και ταινίες από την πολυτάλαντη σταρ.

Η Rita Ora παραδέχεται ότι έχει παλέψει με την «πραγματικά έντονη» πίεση που συνεπάγεται η παρουσία της στο προσκήνιο και λέει ότι οι στενοί της φίλοι και η οικογένειά της την έχουν βοηθήσει σε στιγμές που ένιωθε ότι ήθελε να εγκαταλείψει την καριέρα της.

«Ένιωσα ότι ήθελα να παραιτηθώ. Έλεγα: “Αξίζει τον κόπο; Τι κάνω;”. Καθώς γινόμουν πιο διάσημη, κατάλαβα ότι οι άνθρωποι σε θαυμάζουν», είπε στη στήλη «Bizarre» της εφημερίδας The Sun.

«Γίνεσαι πρότυπο και μερικές φορές δεν είσαι έτοιμος γι’ αυτό, γιατί ήθελες μόνο να κάνεις μουσική. Τώρα σε ακολουθούν εκατομμύρια άνθρωποι. Οπότε ψυχολογικά είναι πολύ έντονο», τόνισε.

«Πρέπει να παραμείνεις αληθινός απέναντι στους φίλους σου που γνωρίζεις εδώ και χρόνια», πρόσθεσε.

Η Rita Ora, η οποία παντρεύτηκε πρόσφατα με τον σκηνοθέτη Taika Waititi, επισκέφθηκε πρόσφατα την Αλβανία, όπου βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της χώρας και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να δημιουργήσει.

Στην ερώτηση για το πώς πέρασε τον χρόνο στην Αλβανία, απάντησε ότι ετοίμασε «ένα νέο άλμπουμ» που θα κυκλοφορήσει «τον Ιανουάριο του επόμενου έτους».

«Θα είναι υπέροχο. Περισσότερη μουσική και μία ταινία. Το όνειρό μου είναι να δείξω σε όλους ότι μπορείς να κάνεις περισσότερα από ένα πράγματα», είπε.

«Μπορείς να είσαι μουσικός, ηθοποιός, χορεύτρια, μητέρα, θεία και όλα αυτά ταυτόχρονα. Θέλω να προσπαθήσω και να κάνω τα πάντα. Τώρα που είμαι 30 χρονών ήρθε η ώρα να ξεκινήσω αυτή την προσπάθεια», συνέχισε.

Η Rita Ora προειδοποίησε ακόμη τους θαυμαστές της ότι μπορεί να χρειαστούν ένα ή δύο ποτά πριν ακούσουν τα νέα τραγούδια της.

«Ήθελα να κάνω αυτόν τον δίσκο πολύ ωμό, μουσικά. Ίσως χρειαστεί να πάρετε μερικά μπουκάλια από ό,τι πίνετε όταν θα ακούσετε αυτό το άλμπουμ», είπε χαρακτηριστικά.


πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News