Δευτέρα 29 Απρίλιος 2024, 22:39
Μουσική

Η Patti Smith αποθεώνει την Dua Lipa: «Είναι τολμηρή, διασκεδαστική και συνειδητοποιημένη»


«Κινείται με ελαφρότητα σε ένα βαρύ κόσμο: είναι τολμηρή, διασκεδαστική και συνειδητοποιημένη». Έτσι ξεκινά ο πορτρέτο που ζωγραφίζει η Patti Smith για την Dua Lipa.

Αυτό περιλαμβάνεται στο νέο τεύχος του εβδομαδιαίου περιοδικού Time, που έχει επιλέξει την ποπ σταρ του Radical Optimism ως το σύμβολο της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων στον κόσμο (δείτε το εξώφυλλο παρακάτω).

«Εκφράζεται ρητά αλλά στοχαστικά υπέρ αυτών που καταπιέζονται και ξεριζώνονται από το σπίτι. Ίδρυσε μια πλατφόρμα με επιρροή, το Service95, για την αντιμετώπιση πολιτιστικών και ανθρωπιστικών ζητημάτων. Πιστεύει στην οικογένεια, είναι ευγνώμων στους γονείς της, στηρίζει τα αδέρφια της».


«Άφησε το σπίτι της στα 15 της για να πραγματοποιήσει τα όνειρά της στον χώρο της μουσικής. Έχει κίνητρα, ανεξάρτητη, έχει επιθυμία να μάθει. Καλεί τους μελλοντικούς καλλιτέχνες να δώσουν προσοχή στον κόσμο γύρω τους. Είναι η ίδια, αφοσιωμένη στο να επαναπροσδιορίσει τον κόσμο της pop. Αυτή είναι η Dua Lipa. Dua, Αλβανίδα για αγάπη».

«Κυκλοφόρησε το Houdini με την εικόνα ενός μικρού κλειδιού στην άκρη της γλώσσας της. Είναι εύκολο να τη φανταστείς να κρατάει ένα σωρό κλειδιά έτσι, ερωμένη του διαρκώς εξελισσόμενου βασιλείου της».




πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News