Τετάρτη 15 Μάιος 2024, 17:29
Μουσική

Η Kim Kardashian ανησυχεί ότι ο Kanye West θα τρομάξει τις μελλοντικές σχέσεις της

«Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο να βάλω ποτέ κάποιον σε μία τέτοια κατάσταση».

Η Kim Kardashian ανησυχεί μερικές φορές για το ενδεχόμενο να τρομάξουν οι μελλοντικές σχέσεις της από τον «δύσκολο» πρώην σύζυγό της Kanye West.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο podcast «Angie Martinez IRL», η Kim Kardashian αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Pete Davidson εν μέσω του διαζυγίου της με τον Kanye West, τον πατέρα των τεσσάρων παιδιών της.

Ο Pete Davidson δεχόταν συχνές επιθέσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον ράπερ το διάστημα που είχε σχέση με την Kim Kardashian, από τον Οκτώβριο του 2021 μέχρι τον Αύγουστο του 2022.

«Ήταν απλά κάτι πολύ καινούργιο. Δεν ήξερα πώς είναι να κάνεις νέες γνωριμίες για τόσο πολύ καιρό. Ήμουν σε μια σχέση για σχεδόν 15 χρόνια, 12 χρόνια, περίπου», είπε.

«Δεν ξέρω, υπάρχει ένα κομμάτι μου που σκέφτεται: “Ω Θεέ μου, θα φοβηθούν όλοι επειδή δεν έχω τον πιο εύκολο πρώην;”», εξομολογήθηκε.

«Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο για εμένα να βάλω ποτέ κάποιον σε μία τέτοια κατάσταση ή να φέρω ένα νέο άτομο που θα μπορούσε να είναι εντελώς αθώο… Αλλά μετά υπάρχει και μία πλευρά μου που λέει “γιατί να χρειαστεί να ζήσω έτσι;”», συνέχισε.

Kanye West - Kim Kardashian

Η Kim Kardashian ανέφερε ότι αυτή την περίοδο φροντίζει να διασκεδάζει, αλλά ελπίζει ότι θα εμφανιστεί το «τέλειο άτομο» που θα μπορέσει να διαχειριστεί όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

«Δεν ξέρω αν θα παντρευτώ ξανά, αλλά θα αποκτήσω έναν μόνιμο σύντροφο. Το ξέρω αυτό. Θα έρθει, οπωσδήποτε. Έχω ηρεμήσει και θα διασκεδάζω μέχρι να συμβεί αυτό», είπε.

Η Kim Kardashian σημείωσε ότι «δοκιμάστηκε πάρα πολύ φέτος» από τα διαδικτυακά ξεσπάσματα του Kanye West, αλλά πρόσθεσε ότι έχει μάθει «να συγκρατείται», επειδή δεν θέλει να εμπλακεί σε μια αντιπαράθεση στο διαδίκτυο.

Επίσης, δήλωσε ότι αισθάνεται ελεύθερη και έχει «βαθιά αίσθηση ηρεμίας», οπότε «δεν αξίζει να σπαταλάω την ενέργειά μου να αποκρούσω κάθε γελοίο πράγμα που λέγεται για εμένα, ακόμη και αν είναι από το πρόσωπο που ήταν περισσότερο κοντά μου».

Η Kim Kardashian κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West τον Φεβρουάριο του 2021. Το ζευγάρι κατέληξε σε συμφωνία για το διαζύγιό του τον περασμένο Νοέμβριο.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News