Κυριακή 19 Μάιος 2024, 10:31
Μουσική

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει στο Posidonio για αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές – Μαζί του ο Νίκος Απέργης


Μετά από «γεμάτη» σεζόν στην Αθήνα που… ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι και ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2024, καθώς και τέσσερις sold out μήνες στη Θεσσαλονίκη ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει στην πρωτεύουσα και ετοιμάζεται για το πιο ερωτικό καλοκαίρι.

Που αλλού; Στο Posidonio Music Hall. Στο μαγαζί που τα τελευταία δυο χρόνια έχει συνδεθεί με το όνομά του, ο Θοδωρής Φέρρης υποδέχεται τον Νίκο Απέργη για ένα φρέσκο μουσικό πρόγραμμα που αναμένεται να συζητηθεί πολύ στη νυχτερινή Αθήνα!

Ο πιο ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του, ο Θοδωρής Φέρρης, ο οποίος τις τελευταίες μέρες ακούγεται… παντού, με τις ερμηνείες του στο «Πάλι πάλι» καθώς και το «Στο’ χω πει» να αγγίζουν τις 1 εκατομμύριο προβολές στο Youtube και το «Είμαι εδώ για σένα» να παίζει ασταμάτητα σε όλα τα ραδιόφωνα, επιστρέφει στις 17 Μαΐου στο Posidonio υποσχόμενος νέες, ανεπανάληπτες μουσικές βραδιές καλοκαιρινές βραδιές.

Συνοδοιπόρος του σε αυτό το ταξίδι θα είναι ο Νίκος Απέργης, ο οποίος μετά από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν στο Cabaret Athens, αφήνει τα Βόρεια Προάστια και… κατηφορίζει στην παραλιακή, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News