Τετάρτη 15 Μάιος 2024, 13:14
Μουσική

Η Ariana Grande δώρισε δεκάδες δώρα στα παιδιατρικά νοσοκομεία του Μάντσεστερ

Η Ariana Grande δεν ξεχνά το Μάντσεστερ.

Η Ariana Grande δώρισε αυτά τα Χριστούγεννα δεκάδες δώρα στα παιδιατρικά νοσοκομεία του Μάντσεστερ.

Η 29χρονη τραγουδίστρια έχει συνδεθεί συναισθηματικά με το φιλανθρωπικό ίδρυμα του Βασιλικού Νοσοκομείου Παίδων του Μάντσεστερ (Royal Manchester Children’s Hospital), από τότε που η συναυλία της στην πόλη το 2017 έγινε στόχος μίας φρικτής τρομοκρατικής επίθεσης με τραγικό απολογισμό 22 νεκρούς και πάνω από 500 τραυματίες.

Το φιλανθρωπικό ίδρυμα του νοσοκομείου δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφίες με διάφορα πολύχρωμα τυλιγμένα δώρα κάτω από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και ευχαρίστησε την αστέρα της pop για τη γενναιόδωρη χειρονομία της.

Τα δώρα δόθηκαν σε μωρά, παιδιά και εφήβους που νοσηλεύονται στις παιδιατρικές πτέρυγες των νοσοκομείων Royal Manchester Children’s Hospital, Trafford Hospitals, Wythenshawe Hospital και North Manchester General Hospital στην περιοχή του Μάντσεστερ.

Η προσωρινή διευθύντρια του φιλανθρωπικού ιδρύματος του Βασιλικού Νοσοκομείου Παίδων του Μάντσεστερ, Tanya Hamid, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς την Ariana Grande.

«Είναι τόσο υπέροχο που η Ariana ήταν για άλλη μία φορά τόσο ευγενική και έκανε αυτή την ξεχωριστή δωρεά στην οικογένεια των νοσοκομείων μας. Γνωρίζουμε ότι το Μάντσεστερ, και ειδικότερα το Royal Manchester Children’s Hospital, κατέχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά της Ariana», ανέφερε, σύμφωνα με την ανάρτηση του ιδρύματος.

Η Ariana Grande έχει διατηρήσει μία πολύ στενή σχέση με το Μάντσεστερ από την εποχή της βομβιστικής επίθεσης.

Σύμφωνα με τη Manchester Evening News, η Ariana Grande δώρισε πέρυσι πάνω από 1.000 δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονταν στα νοσοκομεία του Μάντσεστερ κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Το 2020, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια χάρισε ένα κουπόνι αξίας 100 λιρών για το Amazon σε κάθε νεαρό ασθενή του Βασιλικού Νοσοκομείου Παίδων του Μάντσεστερ και του Manchester Royal Infirmary.

Τον Ιούνιο του 2017, λίγες μόλις ημέρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα, η αστέρας της pop διοργάνωσε τη φιλανθρωπικής συναυλίας «One Love Manchester» με τη συμμετοχή πολλών αστέρων, η οποία συγκέντρωσε περισσότερα από 17 εκατομμύρια δολάρια για τις οικογένειες των θυμάτων της επίθεσης.

Τα έσοδα διατέθηκαν στο Ταμείο Έκτακτης Ανάγκης «We Love Manchester» που δημιουργήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο του Μάντσεστερ και τον Βρετανικό Ερυθρό Σταυρό.


πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News