Δευτέρα 29 Απρίλιος 2024, 23:20
Μουσική

Courtney Love: H Taylor Swift Δεν είναι σημαντική και μη ενδιαφέρουσα ως καλλιτέχνης


Το είδωλο της ροκ Courtney Love έχει για άλλη μια φορά πυροδοτήσει διαμάχες με τα πρόσφατα σχόλιά της για συναδέλφους της μουσικούς. Σε συνέντευξη στο The Standard, η Love δεν συγκρατήθηκε, στοχεύοντας την Taylor Swift, την Beyoncé, τη Lana Del Rey, ακόμη και τη Madonna.

Όσον αφορά τη Swift, η Love απέρριψε τη σημασία της, δηλώνοντας: «Η Taylor δεν είναι σημαντική… Μπορεί να είναι η Madonna του παρόντος, αλλά δεν είναι ενδιαφέρουσα ως καλλιτέχνης». Η κριτική της Love δεν σταμάτησε εκεί, καθώς εξέφρασε επίσης την αποδοκιμασία της για τη μουσική της Beyoncé, παρά το γεγονός ότι αναγνώρισε τη σημασία του τελευταίου της κομματιού εμπνευσμένο από τη country.

Αλλά η κριτική της Love δεν επικεντρώθηκε αποκλειστικά στο σήμερα. Θυμήθηκε την προηγούμενη δουλειά της Lana Del Rey, αλλά εξέφρασε την απογοήτευσή της για την πρόσφατη σκηνοθεσία της, προτείνοντάς της να κάνει ένα διάλειμμα από τη μουσική σκηνή.


«Πιστεύω ότι πρέπει πραγματικά να κάνει επτά χρόνια διάλειμμα», είπε, σημειώνοντας ότι δεν της άρεσε η μουσική της Lana «από τότε που διασκεύασε ένα τραγούδι του John Denver».

«Μέχρι το «Take Me Home Country Roads» νόμιζα ότι ήταν υπέροχη», συνέχισε η Love. «Όταν ηχογραφούσα το νέο μου άλμπουμ, έπρεπε να σταματήσω να την ακούω καθώς με επηρέαζε πάρα πολύ».

Αυτές οι δηλώσεις έρχονται στο πλαίσιο των δικών της μουσικών προσπαθειών. Ενώ το υποσχεθέν προσωπικό της άλμπουμ ακόμη δεν έχει υλοποιηθεί, έχει δραστηριοποιηθεί στο ραδιόφωνο με τη νέα της εκπομπή στο BBC Radio 6, με τίτλο “Women”. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι απόψεις της για τους συναδέλφους μουσικούς της προκαλούν περισσότερη προσοχή από τα δικά της έργα.

Η ειλικρινής φύση της Love ήταν πάντα σήμα κατατεθέν, αλλά τα πρόσφατα σχόλιά της έχουν πυροδοτήσει συζητήσεις για την κατάσταση των γυναικών καλλιτεχνών στη μουσική βιομηχανία. Είτε οι επικρίσεις της είναι έγκυρες είτε απλώς προκλητικές, ένα είναι σίγουρο: η Courtney Love συνεχίζει να γίνεται πρωτοσέλιδο με τις αφιλτράριστες απόψεις της.




πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News