Τετάρτη 1 Μάιος 2024, 0:30
Media

Survivor 2024: Ο Τζέιμς Καφετζής 3ος υποψήφιος – «Είμαι πολύ μπερδεμένος»


Η επιθυμία του Τζέιμς Καφετζή έγινε… ψήφος και ο παίκτης είναι ο τρίτος υποψήφιος για αποχώρηση από το Survivor.

Ο 27χρονος παίκτης της Μπλε ομάδας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αποψινού (17.04.2024) επεισοδίου του Survivor. Η αποκάλυψη για το ναυάγιο που είχε ο πατέρας του στον Ειρηνικό Ωκεανό συγκλόνισε όλους τους παίκτες και ήταν το θέμα συζήτησης στο νησί.

Κανείς τους δεν μπορούσε να σκεφτεί πως είναι δυνατόν να διαχειριστεί κάποιος ένα τέτοιο νέο. Ο ίδιος ο Τζέιμς Καφετζής είναι μπερδεμένος και ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θέλει να παραμείνει στο Survivor.

Θα πρέπει να το αποφασίσει έως τη μονομαχία, όπου μαζί με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους και Χριστόφορο Ταξίδη, θα παλέψουν για μια θέση στο Survivor.

Εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως η ομάδα του ηττήθηκε στον 3ο αγώνα ασυλίας με χαρακτηριστική ευκολία (12-3 καθώς δεν αγωνίστηκε η Σταυρούλα Χρυσαειδή), ο Τζέιμς Καφετζής ζήτησε από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν για τη μονομαχία. Και το έκαναν.

  

  

Έτσι, ο Τζέιμς Καφετζής ήταν ο τρίτος υποψήφιος για αποχώρηση.

  

  

«Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει επειδή είμαι πάρα πολύ μπερδεμένος αυτή τη στιγμή και δεν θέλω να βγει υποψήφιο κάποιο άλλο παιδί. Αμφιταλαντεύομαι πάρα πολύ για το τι πρέπει να κάνω» είπε ο Τζέιμς Καφετζής μετά την ανακοίνωση του ονόματός του.

  

Οι άλλοι δυο υποψήφιοι, οι Γιώργος Παπαχαραλάμπους και Χριστόφορος Ταξίδης, δήλωσαν ότι σέβονται την απόφαση του παίκτη των Μπλε και οι 3 τους θα τα δώσουν όλα για την παραμονή στον Άγιο Δομίνικο.

  

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News