Πέμπτη 16 Μάιος 2024, 4:33
Μουσική

Spice Girls: Το «απόλυτο όνειρο» της Melanie C είναι η επιστροφή της Victoria Beckham στο συγκρότημα

Η Melanie μίλησε για τις συζητήσεις των Spice Girls σχετικά με την επιστροφή τους στη σκηνή και την επιθυμία τους να εμφανιστούν στο «Glastonbury».

Η Melanie C αποκάλυψε ότι το «απόλυτο όνειρό» της είναι να βρεθούν οι Spice Girls ξανά στη σκηνή με τη Victoria Beckham.

Οι Spice Girls επανενώθηκαν χωρίς τη Victoria Beckham για μία περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2019 και ενώ το συγκρότημα, στο οποίο συμμετέχουν επίσης η Mel B, η Emma Bunton και η Geri Horner, πέρασε «απίστευτα», θα ήθελαν να κάνουν ξανά περιοδεία ως πεντάδα.

«Μας υποδέχτηκαν τόσο όμορφα, περάσαμε απίστευτα. Ήταν η στιγμή που συνειδητοποιήσαμε τον αντίκτυπο που είχαμε σε μία ολόκληρη γενιά ανθρώπων», δήλωσε η Melanie C στο ένθετο «Saturday Review» της βρετανικής εφημερίδας The Times

«Θέλουμε πολύ να βγούμε ξανά στη σκηνή, είναι κάτι που συνεχίζουμε να συζητάμε. Απλώς πρέπει να διαχειριστούμε τις ζωές όλων μας, τη δουλειά, τις οικογένειες», πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε αν η επόμενη επανένωση θα περιλαμβάνει τη Victoria, απάντησε: «Αυτό θα ήταν το απόλυτο όνειρο. Η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή για τη Victoria, θα θέλαμε πολύ να επιστρέψει. Κρατάμε τα δάχτυλά μας σταυρωμένα».

Spice Girls

Η Melanie C παραδέχτηκε επίσης ότι οι Spice Girls θα ήθελαν πολύ να εμφανιστούν στο παγκοσμίου φήμης φεστιβάλ «Glastonbury».

«Το “Glastonbury” είναι τόσο μαγικό και είναι το απόλυτο βρετανικό φεστιβάλ χωρίς αμφιβολία. Θα ήταν σπουδαίο μία μέρα να κάνουν εκεί μία εμφάνιση οι Spice Girls. Θα μας άρεσε πολύ να κοσμήσουμε εκείνη τη σκηνή», ανέφερε.

Εν τω μεταξύ, η Melanie παραδέχτηκε ότι ο σεξισμός που αντιμετώπισαν οι Spice Girls στις πρώτες ημέρες της καριέρας τους τις έκανε πιο δυνατές και τόνισε ότι είναι «πολύ υπερήφανες» για το μήνυμά τους «Girl Power».

«Μας κινητοποίησε γιατί ξέραμε ότι είχαμε να αποδείξουμε κάτι. Βγήκαμε αφελώς ως νεαρές γυναίκες που ήθελαν να κάνουν μουσική και να διασκεδάσουν, χωρίς να ξέρουμε τι θα αντιμετωπίζαμε», εξήγησε.

«Οι Spice Girls μας έδωσαν μία καταπληκτική πλατφόρμα για να αλλάξουμε τα πράγματα. Και το κάναμε. Ανοίξαμε πόρτες για τις γυναίκες», σημείωσε.

«Δεν οφειλόταν μόνο στις Spice Girls – ήμασταν μέρος ενός ευρύτερου κινήματος – αλλά κάναμε τον φεμινισμό, ο οποίος μπορεί να μοιάζει ακαδημαϊκός και εκφοβιστικός, πιο εύληπτο σε ένα νεανικό κοινό», πρόσθεσε.

«Αισθάνομαι πολύ υπερήφανη για την κληρονομιά μας. Το girl power σημαίνει να είμαστε δυνατές, να είμαστε ενωμένες και να αποδεικνύουμε στον κόσμο ότι το να είσαι γυναίκα δεν σε εμποδίζει να επιτύχεις οτιδήποτε επιθυμεί η καρδιά σου», είπε η Melanie C.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News