Δευτέρα 29 Απρίλιος 2024, 12:48
Media

Σκληρές ατάκες στο Masterchef 2024: Δεν έχω καταλάβει τι θέλει, μπορεί να θέλει την αρχηγία


Οι δοκιμασίες στο Masterchef 2024 φέρνουν ένταση στις δύο μπρογάδες, και καθώς μπαίνουμε σταδιακά στην τελική ευθεάι, τα πράγματα γίνονται όλο και οπιο δύσκολα για τους διαγωνιζόμενους.

Οι ισορροπίες γίνονται ακόμη πιο δύσκολες, και οι ομαδικές δοκιμασίες φέρνπυν τους παίκτες και από τις δύο ομάδες στα όριά τους.

Απέναντι από τους τρεις κριτές του MasterChef βρέθηκαν και πάλι η μπορντό και η γκρι μπριγάδα στο νέο επεισόδιο που ήρθε το βράδυ της Πέμπτης στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του STAR. Μάλιστα, οι Μπορντό έμελλε να έχουν και μια ενδοοικογενιακή κόντρα όταν και ο Γιάννης αμφισβήτησε τις επιλογές του Μάριου μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτή την οπτική του Μάριου, ότι δηλαδή εμείς θα πάρουμε πράγματα και προϊόντα για να προβάλλουμε την Κύπρο, την ακούω. Το να πάρω όμως εγώ κάτι για να δυσκολέψω τους άλλους… αυτό, φίλε, είναι φθονερό! Αυτό είναι να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα».

«Εμένα δεν μου αρέσουν αυτά. Εγώ δεν είμαι τέτοιος παίκτης! Εγώ είμαι παίκτης ωραίος. Να δείξουμε δηλαδή κάτι όμορφο και να γουστάρουμε».

«Τα δοκίμασα όλα! Δεν υπήρχε κάτι να δοκιμάσω παραπάνω. Τις παρασκευές του (σ.σ. Μάριου) τις δοκίμασα όλες. Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι θέλει. Μπορεί να θέλει την αρχηγία, ρε φίλε.

Μπορεί να την θέλει. Δεν ξέρω αν την αξίζει, μπορεί όμως να την θέλει» υπογράμμισε, λίγο νωρίτερα, ο 34χρονος αρχηγός της μπορντό μπριγάδας του MasterChef για τον Κύπριο συμπαίκτη του.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News