Τρίτη 7 Μάιος 2024, 18:09
Ελλάδα

Σεξουαλική παρενόχληση: Μαθήτριες στη Νάουσα κατήγγειλαν 59χρονο ιδιοκτήτη στάβλου


Μια καταγγελία που προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την Ημαθία, η οποία αφορά την σεξουαλική παρενόχληση δύο ανήλικων μαθητριών κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό φέρεται να εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης στην περιοχή του Άλσους Αγίου Νικολάου Ημαθίας, όταν ο 59χρονος κατηγορούμενος -ιδιοκτήτης στάβλου- προέβη σε γενετήσιες πράξεις (θωπείες σε διάφορα μέρη σώματος) σε βάρος των ανήλικων κοριτσιών, όταν αυτά έκαναν ιππασία με άλογα ιδιοκτησίας του.

Ο διευθυντής του Γυμνασίου κατήγγειλε τον 59χρονο ιδιοκτήτη του στάβλου

Την καταγγελία σε βάρος του 59χρονου από την Ημαθία που συνελήφθη έκανε ο διευθυντής του Γυμνασίου, μια ημέρα αργότερα, όταν τα δύο κορίτσια του αποκάλυψαν το περιστατικό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σχηματίστηκε δικογραφία, τα ανήλικα κορίτσια εξετάστηκαν παρουσία παιδοψυχολόγου, ενώ καταθέσεις ελήφθησαν και από τους γονείς τους.

Προανάκριση-έρευνα ενεργεί το Τ.Α. Νάουσας, ενώ ο 59χρονος με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Τα κορίτσια ηλικίας 15 και 14 ετών, ενημέρωσαν τους καθηγητές τους και εν συνεχεία τους γονείς των παιδιών αλλά και την Αστυνομία, με αποτέλεσμα ο δράστης να συλληφθεί.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το veriotis.gr ο 59χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία του Διευθυντή του Γυμνασίου, καθώς όπως σημειώνει η αστυνομία «ο ανωτέρω τόπο και χρόνο κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής του Γυμνασίου, προέβη σε γενετήσιες πράξεις (θωπείες σε διάφορα μέρη σώματος), σε βάρος των ανηλίκων μαθητριών, ενώ πραγματοποιούσαν ιππασία με άλογα ιδιοκτησίας του. Ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας. Τα ανήλικα κορίτσια το απόγευμα της Πέμπτης (25.04.24) εξετάστηκαν παρουσία παιδοψυχολόγου, ελήφθησαν καταθέσεις από γονείς των ανήλικων, ενώ προανάκριση για το συμβάν διεενεργεί το Τ.Α. Νάουσας».



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News