Σάββατο 27 Απρίλιος 2024, 14:26
Media

«Secret State»: Η μίνι σειρά που καθηλώνει, από σήμερα στην ΕΡΤ3


Τη μίνι σειρά με τίτλο «Secret State» παραγωγής Μ. Βρετανίας 2012, που θα ολοκληρωθεί σε τέσσερα ωριαία επεισόδια, παρουσιάζει η ΕΡΤ3 από σήμερα Πέμπτη 28 Μαρτίου στις 20:00.

Η σειρά είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα «A Very British Coup», που έγραψε το 1982 ο Chris Mullin, πρώην βουλευτής και υπουργός της κυβέρνησης, μέλος του Εργατικού Κόμματος της Μεγάλης Βρετανίας.

Πρόκειται για ένα πολιτικό θρίλερ, το οποίο εμβαθύνει στη σχέση μεταξύ μιας δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης, του στρατού και των μεγάλων επιχειρήσεων, με ένα καστ κινηματογραφικών αστέρων που περιλαμβάνει τους Γκάμπριελ Μπερν, Τσαρλς Ντανς, και τις γοητευτικές Λία Γουίλιαμς, Άννα Μάντελι και Τζίνα ΜακΚί.

Ενόψει των βουλευτικών εκλογών, ένα καταστροφικό βιομηχανικό ατύχημα στο Teesside, στη Βόρεια Αγγλία, αφήνει 19 νεκρούς και εγείρει ερωτήματα σχετικά με τις διαδικασίες ασφαλείας μιας αμερικανικής πετροχημικής εταιρείας, της PetroFex.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός ισχυρίζεται ότι εξασφάλισε ένα πακέτο αποζημίωσης από την εταιρεία, αλλά κατά την επιστροφή του από το αρχηγείο της PetroFex, το αεροπλάνο του πέφτει στον Ατλαντικό κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Τομ Ντόκινς αναλαμβάνει τη διοίκηση της χώρας και στην προσπάθειά του να ανακαλύψει την αλήθεια και να δικαιώσει τα θύματα, αποκαλύπτει μια συνωμοσία στην καρδιά του πολιτικού συστήματος.

Σκηνοθεσία: Ed Fraiman Πρωταγωνιστούν: Gabriel Byrne, Charles Dance, Douglas Hodge, Gina McKee, Rupert Graves, Ruth Negga

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 και Τρίτη 2 Απριλίου έως Πέμπτη 4 Απριλίου 2024.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News