Πέμπτη 4 Ιούλιος 2024, 10:04
Ξένη Μουσική

Sabrina Carpenter: Η έμπνευση που βρήκε στο «Lemonade» της Beyoncé


«Σε ευχαριστώ Beyoncé, σ’ αγαπώ», σχολίασε η Sabrina Carpenter.

Η Sabrina Carpenter αποκάλυψε ότι το «Lemonade» της Beyoncé την ενέπνευσε να πειραματιστεί με διαφορετικά είδη μουσικής.

Μιλώντας πρόσφατα στο Vanity Fair, η 25χρονη τραγουδίστρια δήλωσε ότι το περίφημο άλμπουμ της Beyoncé που κυκλοφόρησε το 2016 έπαιξε μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση των πρώτων βημάτων της στην καριέρα της στη μουσική.

Το «Lemonade», το έκτο άλμπουμ της Beyoncé, περιείχε επιτυχίες όπως το «Formation» και το «Hold Up».

«Το άλμπουμ που με ενέπνευσε πραγματικά να ακολουθήσω το ένστικτό μου και να πειραματιστώ με διαφορετικά είδη μουσικής χωρίς να περιορίζομαι, ήταν το “Lemonade”», ανέφερε.

«Ήταν σαν να ξεπερνούσε πραγματικά όλα τα είδη. Είχε λίγο από όλα σε αυτό το άλμπουμ και πραγματικά με έκανε να νιώσω ότι δεν χρειάζεται να μείνω κολλημένη σε ένα στυλ από τότε και στο εξής», συνέχισε.

«Οπότε, σε ευχαριστώ Beyoncé, σ’ αγαπώ», συμπλήρωσε η Sabrina Carpenter.

Η Sabrina Carpenter, η οποία έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα της όταν πρωταγωνίστησε στη σειρά «Girl Meets World» του Disney Channel το 2014, τόνισε ότι επηρεάζει τον τρόπο που παίρνει αποφάσεις το γεγονός ότι βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο της προσοχής.

«Ναι, δεν θα σας πω ψέματα, σίγουρα αισθάνομαι λίγο περισσότερη πίεση για τις λέξεις που επιλέγω να πω και γενικά για τις αποφάσεις μου», είπε.

«Αλλά, από την άλλη, πρέπει να το σκεφτώ και σε μεγαλύτερη κλίμακα. Αν αυτοί που κρίνουν τις απαντήσεις μου τόσο αυστηρά και επικριτικά βρίσκονταν στην ίδια θέση, θα τα κατάφερναν τέλεια κάθε φορά;», ρώτησε.

«Πιθανότατα όχι. Έτσι λοιπόν, μετά νιώθω λίγο καλύτερα», πρόσθεσε.

Η Sabrina Carpenter έχει ανεβάσει την καριέρα της στο επόμενο επίπεδο τον τελευταίο χρόνο με την εμφάνισή της ως opening act στη μεγαλειώδη περιοδεία «The Eras Tour» της φίλης της Taylor Swift και την τεράστια επιτυχία των πρόσφατων τραγουδιών της «Espresso» και «Please Please Please».

Το «Espresso» και «Please Please Please» κυριαρχούν στις δύο πρώτες θέσεις του παγκόσμιου chart του Spotify, καθώς επίσης και στο επίσημο chart του Ηνωμένου Βασιλείου, με ανάποδη σειρά.

Παράλληλα, το «Please Please Please» έχει κατακτήσει το No. 1 και στο Billboard Hot 100 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τα δύο τραγούδια θα περιλαμβάνονται στο νέο άλμπουμ της Sabrina Carpenter με τίτλο «Short n’ Sweet» που θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News