Τρίτη 16 Ιούλιος 2024, 12:26
People

Ελένη Φουρέιρα: Το περιστατικό με το χτύπημα στο μάτι που της έκανε ο γιος της


H Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε στο Κοσμοράδιο 95,1 καλεσμένη στον Τάσο Ριζόπουλο και μίλησε για το συνδυασμό μητρότητας με το έντονο επαγγελματικό της πρόγραμμα.

Το νέο της hit «Αεροπλάνο»

«Στο πρώτο hit ξεκινάει το άγχος, είναι αυτό που όλοι θέλουμε να κάνουμε ένα μεγάλο hit, όμως όταν γίνει το μεγάλο hit φεύγουν όλα αυτά τα ωραία στη ζωή που είσαι ήσυχος.

Γίνεται το αντίθετο, έχεις άγχος να το συνεχίσεις και όταν κάνεις και ένα μεγαλύτερο hit ξεχνάς τα πάντα και είσαι πάρα πολύ αγχωμένος και πολλές φορές δεν ευχαριστιέσαι σχεδόν τίποτα», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

«Δεν θέλω να το πάω τόσο μίζερα γιατί είναι υπέροχο να κάνεις αυτό που αγαπάς, αλλά η ανεμελιά φεύγει. Μου λείπει η ανεμελιά, να μην έχω άγχος, το πώς θα βγει το video clip, η ιδέα, το project, όλο αυτό το πράγμα έχει ένα κόστος, δεν σταματάει ποτέ», πρόσθεσε η Ελένη Φουρέιρα.

Κατάφερε να μειώσει το άγχος της επιτυχίας;

«Όσο περνάνε τα χρόνια και ο κόσμος σε τοποθετεί στη συνείδησή του σε μια θέση είσαι λίγο πιο ήρεμος. Τα 2-3 τελευταία χρόνια το ευχαριστιέμαι λίγο παραπάνω», εξομολογήθηκε η Ελένη Φουρέιρα.

Ένα πρόσφατο συμβάν γιο της και η αντίδραση της

«Πριν από ένα μήνα με χτύπησε κατά λάθος στο μάτι, ήμουν καλεσμένη στην απονομή του διαμαντένιου δίσκου του Κωνσταντίνου Αργυρού και δεν πήγα. Μια μέρα πριν, ο γιος μου με χτύπησε κατά λάθος στο μάτι και είχε πρηστεί. Ήταν φοβερό που εκείνη την στιγμή δεν αντέδρασα καθόλου. Λέω κοίτα να δεις πώς να διαχειριστείς μια κατάσταση σαν να μην συνέβη τίποτα και πριν από αυτόν μπορεί να είχα πάθει αμόκ» εξομολογήθηκε η Ελένη Φουρέιρα στον Τάσο Ριζόπουλο.πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News