Δευτέρα 22 Ιούλιος 2024, 11:15
Συναυλίες

Η Μαρίνα Σάττι καταλαμβάνει το Θέατρο Λυκαβηττού

Το φαινόμενο Μαρίνα Σάττι συνεχίζει τις εκρηκτικές συναυλίες με μία εμφάνιση στο Θέατρο Λυκαβηττού.

Μετά τα απανωτά sold out σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Παρίσι, η Μαρίνα Σάττι επιστρέφει στην Αθήνα για μία ακόμα συναυλία, την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Pop, mainstream και ethnic, σαγηνευτική, αισθησιακή αλλά και τρυφερή, κυρίαρχη και λαμπερή, η Μαρίνα Σάττι εκπροσώπησε φέτος την Ελλάδα στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με το «ΖARI», ξεσηκώνοντας το κοινό εντός και εκτός της χώρας ενώ παράλληλα μεταφέρει σε κάθε σκηνή το καλοκαίρι ένα δυναμικό live.

Η Μαρίνα Σάττι δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει, κάθε χρόνο φέρνει και μία νέα πρόταση στη μουσική της, μέσα από ένα χαρμάνι αναφορών, επιρροών και επιλογών που ξαφνιάζουν και ανανεώνουν διαρκώς τη σχέση της με το κοινό.

 

Τον Μάιο κυκλοφόρησε το νέο mini album της με τίτλο «P.O.P.», μία εξωστρεφή συλλογή 100% ελληνικών pop τραγουδιών με ethnic και παραδοσιακούς ήχους έξυπνους και ατακαδόρικους στίχους, καθώς και πολλές εκπλήξεις, όπως μόνο η ίδια ξέρει να κάνει με κάθε δισκογραφική δουλειά της.

Φέτος, ειδικά, μας καλεί στις συναυλίες της με φόρα και διάθεση ανατροπής.

Μέσα από απρόσμενες προσεγγίσεις και πειραματισμούς με pop και urban στοιχεία, η Μαρίνα Σάττι δεν σταματά να αναδομεί με απαράμιλλη φρεσκάδα όλο το εύρος από την παραδοσιακή μουσική των Βαλκανίων ως την trap.

Από τη «Μάντισσα» ως τη «YENNA», από το viral του περσινού καλοκαιριού «Tucutum», ένα τραγούδι – σχόλιο πάνω στη βαλκανική trap, έως την πανευρωπαϊκή έκρηξη που προξένησε το «ZARI» της που ανέβηκε από τις πρώτες ημέρες στο No. 1 σε YouTube, Spotify, Apple Music αλλά και στο No. 50 του YouTube παγκοσμίως., η αγαπημένη hitmaker και performer καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

 

Σε παγκόσμιο επίπεδο, το «ZARI» έγινε η μοναδική ελληνική κυκλοφορία με ελληνικό στίχο που βρέθηκε στο Global Viral Chart (στο Νο. 17) του Spotify και κατέκτησε υψηλές θέσεις και στα charts πάρα πολλών χωρών.

Η Μαρίνα Σάττι υπόσχεται να μας μεταφέρει στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της και στις συναυλίες της.

Με ένα πρόγραμμα που θα μας ταρακουνήσει, θα μας μαγέψει και θα μας κάνει να χορεύουμε στον ρυθμό της χωρίς να δίνουμε λόγο σε κανέναν.

Ζουρνάς, νταούλι και 808, πολυφωνικές αλχημείες, γκάιντα και beats, trap και αισθησιασμός – η Μαρίνα Σάττι ρίχνει το «Ζάρι» της αυτό το καλοκαίρι και τολμά να είναι αυτή ακριβώς που νιώθει όπου κι αν βρεθεί.

Ακολουθήστε την και κάντε ακριβώς το ίδιο.

 

Πληροφορίες

Μαρίνα Σάττι

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου
Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Ώρα έναρξης: 21:00

Διάθεση εισιτηρίων

Ticket Services
– Online: www.ticketservices.gr
– Τηλεφωνικά: 210 72 34 567
– Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα

Πρόσβαση

Η προσέγγιση με αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του θεάτρου για τις ημέρες και ώρες των εκδηλώσεων θα επιτρέπεται μόνο σε ΑμεΑ, ηλικιωμένους, καθώς και για επιβίβαση /αποβίβαση ταξί.

Παράλληλα, ο Δήμος Αθηναίων θα παρέχει στους επισκέπτες δωρεάν μεταφορά με τη χρήση shuttle bus το οποίο θα πραγματοποιεί αναβάσεις στο Θέατρο από τις 19:00 έως τις 21:30 ξεκινώντας από την οδό Σαρανταπήχου.

Μετά το πέρας της συναυλίας, το shuttle bus θα εξυπηρετεί την κατάβαση του κοινού από το θέατρο. Προτεραιότητα θα έχουν ηλικιωμένοι, άνθρωποι με κινητικές ή άλλες δυσκολίες, έγκυοι.

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News