Τετάρτη 15 Μάιος 2024, 13:45
Μουσική

Πυροβολισμοί με τραυματίες σε γυρίσματα video clip του French Montana στο Μαϊάμι

Η αστυνομία δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει τον ακριβή αριθμό των τραυματιών – Σε κρίσιμη κατάσταση ένας τραυματίας

Αρκετοί είναι οι τραυματίες από πυροβολισμούς που έπεσαν έξω από το εστιατόριο «The Licking» στο Μαϊάμι το βράδυ της Πέμπτης 5 Ιανουαρίου, την ώρα που ο French Montana γύριζε ένα μουσικό βίντεο.

Σύμφωνα με το Fox News, στο σημείο έσπευσαν διασώστες και η πυροσβεστική υπηρεσία του Μαϊάμι-Ντέιντ, οι οποίοι μετέφεραν τέσσερις από τους τραυματίες σε νοσοκομεία της περιοχής, με έναν από αυτούς να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Συνολικά τραυματίστηκαν περίπου 10 άτομα από τους πυροβολισμούς, αλλά η αστυνομία του Miami Gardens δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει τον ακριβή αριθμό των τραυματιών, σύμφωνα με το CBS News, καθώς αρκετοί ήταν αυτοί που μεταφέρθηκαν μόνοι τους στο νοσοκομείο.

Τουλάχιστον τέσσερις από τους τραυματίες χρειάστηκαν αεροδιακομιδή και μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στο Νοσοκομείο Jackson Memorial.

Η αστυνομία δήλωσε ότι η κατάσταση των τραυματιών είναι άγνωστη, αλλά τόνισε ότι δεν υπήρξαν νεκροί.

«Πιστεύουμε ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό», πρόσθεσε η επικεφαλής της αστυνομίας του Miami Gardens, Delma Noel-Pratt.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας, ονόματι Ced Mogul, δήλωσε στο WSVN ότι οι πυροβολισμοί έπεσαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ενός μουσικού βίντεο του French Montana στο πάρκινγκ του εστιατορίου.

Κάποια στιγμή ένα άτομο στο πλήθος που παρακολουθούσε τα γυρίσματα έπεσε θύμα κλοπής και του άρπαξαν το ρολόι και το πορτοφόλι του, γεγονός που οδήγησε στην κλιμάκωση της έντασης της κατάστασης, όπως υποστήριξε ο Mogul, ο οποίος πρόσθεσε ότι ακούστηκαν περίπου 15 πυροβολισμοί πριν ο κόσμος άρχισε να τρέχει παντού.

«Ήταν τουλάχιστον 13, 14, 15 πυροβολισμοί. Ήταν πολύ γρήγοροι, ακουγόταν σαν να επρόκειτο για αυτόματο τουφέκι. Έφυγα τρέχοντας και κοίταζα πίσω, αλλά έλεγα: “Ξέρετε κάτι; Αφήστε με να σκύψω πρώτα”, και τότε οι άνθρωποι άρχισαν να με ρωτούν: “Μπορείτε να με βοηθήσετε;”», περιέγραψε.

«Όταν ακούσαμε τους πυροβολισμούς… οι άνθρωποι άρχισαν να τρέχουν, κάποιοι είχαν αίμα στις μπλούζες τους, κάποιοι έκλαιγαν στο έδαφος. Είναι απλά τραγικό», ανέφερε ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο French Montana τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, αλλά το TMZ μεταφέρει ότι ένας μάρτυρας που βρισκόταν στη σημείο δήλωσε ότι η ομάδα ασφαλείας του τραγουδιστή τον απομάκρυνε από την περιοχή με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δημοσιοποιηθεί πληροφορίες για τον δράστη της επίθεσης, ενώ άγνωστη είναι προς το παρόν και η κατάσταση όλων των θυμάτων.

Μία πηγή της αστυνομίας δήλωσε ότι οι αρχές θα εξετάσουν πολλά από τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και βίντεο από κάμερες ασφαλείας από κοντινές επιχειρήσεις για να εξακριβώσουν την ταυτότητα του δράστη.


πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News