Παρασκευή 26 Απρίλιος 2024, 10:28
Τεχνολογία

Πρόβλημα με Microsoft Outlook, Teams και LinkedIn – Εκατομμύρια χρήστες χωρίς email

Πρόβλημα αντιμετωπίζει η Microsoft, καθώς πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει πως έπεσαν το Outlook, το Teams, καθώς επίσης το LinkedIn και άλλες γνωστές εφαρμογές.

Σύμφωνα με το downdetector.co.uk, υπάρχουν πολλές αναφορές για πρόβλημα με το Microsoft Store, Micosoft 365, Outlook, Teams, Xbox Live, LinkedIn, Spectrum, Azure, Minecraft κ.α. 

Με λίγα λόγια, υπάρχει πρόβλημα με ό,τι έχει η Microsoft. Ήδη πάντως τα προβλήματα έχουν ξεκινήσει σταδιακά να αποκαθίστανται. Ο λόγος της βλάβης δεν έχει γίνει γνωστός.

Στη διάρκεια της διακοπής, οι περισσότεροι χρήστες δεν μπορούσαν να ανταλλάξουν μηνύματα, να συμμετάσχουν σε κλήσεις ή να χρησιμοποιήσουν οποιεσδήποτε λειτουργίες της εφαρμογής Teams. Πολλοί χρήστες κατέφυγαν στο Twitter για να μοιραστούν ενημερώσεις για τη διακοπή λειτουργίας, χρησιμοποιώντας το χάσταγκ #MicrosoftTeams.

Η MicrosoftTeams, που χρησιμοποιείται από περισσότερους από 280 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως, αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα των καθημερινών λειτουργιών επιχειρήσεων και σχολείων, που χρησιμοποιούν την υπηρεσία για να κάνουν κλήσεις, να προγραμματίσουν συναντήσεις και να οργανώσουν τη ροή εργασιών τους.

www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News