Παρασκευή 29 Μάρτιος 2024, 14:28
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Άνοιξαν οι πίστες του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων άνοιξε επιτέλους τις πίστες του και το γεγονός αυτό αναμένεται να δώσει μια ώθηση στην επισκεψιμότητα και κατά συνέπεια και στην αγορά της πόλης που μετά την εορταστική περίοδο έχει παρουσιάσει μία κάθετη πτώση.

Το ζήτημα είναι πόσες θα είναι οι πίστες που θα ανοίξουν μέσα στο επόμενο διάστημα, γεγονός που θα καθοριστεί από τις καιρικές συνθήκες και το αν θα συνεχιστεί η χιονόπτωση.

Οι προβλέψεις για τον καιρό ευνοούν όπως φαίνεται το Χιονοδρομικό και ο διευθυντής του κέντρου μαζί με όλο το προσωπικό της επιχείρησης είναι σε πυρετό εργασιών αυτές τις μέρες, έτσι ώστε να ανοίξουν όσο το δυνατόν περισσότερες πίστες.

Πάντως το δεδομένο είναι ότι μετά από τόση μεγάλη καθυστέρηση το Χιονοδρομικό ανοίγει και την είδηση αυτή επιβεβαιώνει και η ανάρτηση του Χιονοδρομικού Κέντρου στην σελίδα της επιχείρησης στο facebook.

«Το περιμέναμε πώς και πώς αυτό το post! Ξεκινά κι επίσημα η λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων» έγραψαν συγκεκριμένα.

Έτσι ύστερα από έναν τουλάχιστον μήνα καθυστέρηση (το σαλέ άνοιξε στις 17 Δεκεμβρίου) ανοίγουν και οι πίστες του Χιονοδρομικού που σύμφωνα με τους αρμοδίους είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους σκιέρ.

Το σημαντικό για την αγορά των Καλαβρύτων είναι ότι η λειτουργία των πιστών θα δώσει κίνηση και μια μεγαλύτερη επισκεψιμότητα τις καθημερινές που την χειμερινή σεζόν μέχρι τώρα ήταν αρκετά πεσμένες ακόμα και την περίοδο των γιορτών.


πηγή: www.patrasevents.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News