Παρασκευή 10 Μάιος 2024, 8:19
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Πάτρα: Βγήκαν “μαχαίρια” για το διπλοπαρκάρισμα!

Πόλεμος μεταξύ δημοτικής αρχής και συνδικαλιστών της αστυνομίας ξέσπασε στην Πάτρα, με φόντο το… διπλοπαρκάρισμα!

Σε ενημέρωση προς τους πολίτες, σχετικά με το θέμα του διπλοπαρκαρίσματος, ο δήμος Πατρέων αναφέρει ότι “Για τον έλεγχο του διπλοπαρκαρίσματος και πολλών άλλων, ανάλογων παραβάσεων, την αποκλειστική αρμοδιότητα έχει η Τροχαία”.
Η τοποθέτηση αυτή, προκάλεσε την αντίδραση του γραμματέα της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αχαΐας, Γιώργου Μπαλάση. Ο κ. Μπαλάσης, σήκωσε το γάντι που πέταξε η δημοτική αρχή και κατηγόρησε τον Κώστα Πελετίδη ότι δεν έχει προχωρήσει στην επανασύσταση της δημοτικής αστυνομίας, η οποία θα μπορούσε να βοηθήσει το έργο των αστυνομικών, αλλά και να προσφέρει μόνιμη εργασία σε πάνω από 100 άτομα. Σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλάσης: “Το είδαμε και αυτό… Ο Δήμος της Πάτρας να ενημερώνει τους πολίτες ότι… “αποκλειστικός υπεύθυνος για τις παραβάσεις είναι η Τροχαία”. Είναι αλήθεια αυτό αφού με απόλυτη ευθύνη της παρούσας Δημοτικής αρχής η Πάτρα είναι η μόνη πόλη στην Ελλάδα που δεν έχει Δημοτική Αστυνομία.

(Παράδειγμα το Αίγιο έχει ήδη και σε Κάτω Αχαΐα και Καλάβρυτα δημιουργούνται). Με αυτή τους την απόφαση εκτός του ότι χάθηκαν 105 περίπου μόνιμες θέσεις εργασίας για συμπολίτες μας υπάρχει αυτό το κυκλοφοριακό χάος στην πόλη μας. Αποκλειστικός υπεύθυνος για το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην πόλη μας είναι ο Δήμος της Πάτρας”.


πηγή: www.patrasevents.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News