Κυριακή 19 Μάιος 2024, 13:34
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Πάτρα: Επιχειρηματίας ξεσπάει στην κάμερα για την Σλοβάκα καλλονή με το μαύρο σκυλάκι που εξαπατούσε

Κεντρικό θέμα συζήτησης στην Πάτρα η σύλληψη της καλλονής από τη Σλοβακία. Οι απάτες που έκανε άρχισαν να αποκαλύπτονται, με την ίδια στο τέλος να μην στέκεται τυχερή…

Είχε βρει τη συνταγή της εξαπάτησης στην Πάτρα και πίστευε ότι μπορούσε να την συνεχίσει. Ένας ταξιτζής όμως δεν πείστηκε και τελικά την παγίδευσε. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στην Σλοβάκα καλλονή που κυκλοφορούσε πάντα με ένα μαύρο σκυλάκι και το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται. Γυναίκα επιχειρηματίας που είχε πέσει θύμα της δράσης της, περιγράφει στο flamis.gr, τα όσα έζησε και τον τρόπο που διαπίστωσε πως είχε φεσωθεί.

Σε 2,5 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε πρωτόδικα από το Δικαστήριο Μεσολογγίου η Σλοβάκα που είχε εξαπατήσει  τους υπεύθυνους σε ξενοδοχείο και την ιδιοκτήτρια καταστήματος Αγγελική Φρατζή στην Πάτρα. Να θυμισουμε ότι η καλλίγραμμη γυναίκα την «πάτησε» από έναν ταξιτζή!

Όπως περιέγραψε η κυρία Φρατζή που διατηρεί mini market μαζί με τον σύζυγό της στην οδό Μπουκαούρη στην Πάτρα, «συστηνόταν ως αλλοδαπή σύζυγος υψηλόβαθμου στελέχους μεγάλου οργανισμού και περνούσε χλιδάτη ζωή «φεσώνοντας» τα ξενοδοχεία όπου διέμενε.

Η γυναίκα «αράχνη» τηλεφώνησε στο συγκεκριμένο κατάστημα και έκανε τηλεφωνική παραγγελία 2 κάρτες paysafe, αξίας 150 ευρώ, τσιγάρα, ποτά και κάποια φαγώσιμα, συνολικής αξίας 193 ευρώ. Ο διανομέας έφθασε στο ξενοδοχείο, συνάντησε την γυναίκα, μίλησαν στα Αγγλικά και εκείνη του εξήγησε πως δεν έχει μετρητά, παρά μόνο κάρτα. Αφησε την παραγγελία και επέστρεψε με το POS.

Όμως τότε ανακάλυψε πως η τραπεζική κάρτα της γυναίκας ήταν άδεια. Εκείνη τον διαβεβαίωνε ότι θα έρθει ο άνδρας της και θα πληρώσει. Μαζί της μίλησε στο τηλέφωνο η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης και πήρε τη διαβεβαίωση ότι θα περνούσε από το κατάστημα για να εξοφλήσει. Ο διανομέας, ωστόσο, πήρε τις κάρτες paysafe πίσω, όταν όμως έφθασε στο κατάστημα, με έκπληξη διαπίστωσαν πως οι κωδικοί των δύο καρτών είχαν χρησιμοποιηθεί, αφού προφανώς η καλλίγραμμη νεαρή τους είχε περάσει στο τηλέφωνό της.

Η κυρία Φραντζή επικοινώνησε με το ξενοδοχείο και έλαβε εκ νέου διαβεβαιώσεις πως περιμένει τον άνδρα της και ότι μάλλον εκείνος θα τις χρησιμοποίησε τις κάρτες. Μέχρι που η 30χρονη δήλωσε πως… θα τους δώσει τα πανάκριβα κοσμήματα και το ρολόι της, ως «εξασφάλιση», μέχρι να επιστρέψει ο υποτιθέμενος διευθυντής σύζυγός της. Την επόμενη μέρα η γυναίκα είχε εξαφανίστηκε και τελικά όπως είναι γνωστό συνελήφθη στην Κόρινθο μετά την καταγγελία Ναυπάκτιου ταξιτζή που επίσης επίχείρησε να εξαπατήσει.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News