Τρίτη 7 Μάιος 2024, 6:40
Lifestyle

Μαίρη Χρονοπούλου: Το παρασκήνιο της σχέσης της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Η ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα και μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει και πολλά πράγματα για την προσωπική του ζωή.

Η Μαίρη Χρονοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την ζωή της, την πορεία της στην υποκριτική, αλλά και στα προσωπικά της. Η ηθοποιός μοιράστηκε επίσης όλο το πλαίσιο γύρω από τη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ενώ παράλληλα τόνισε πώς με την Τζένη Καρέζη δεν είχαν καμία επικοινωνία!

Αν γύρίζατε τον χρόνο πίσω θα θέλατε να είχατε αποκτήσει ένα παιδί.

Ναι σίγουρα. Ήμουν άτυχη σε αυτό το θέμα και θα ήθελα να είχα κάνει παιδιά. Αν γύριζα πίσω τον χρόνο θα έκανα σίγουρα αλλά…

Αρα, η τεράστια επιτυχία πού κάνατε, νιώθετε πώς σας στέρησε πράγματα σε προσωπικό επίπεδο;

Όχι, δεν μου τα στέρησε η καριέρα, οι συνθήκες μου τα στέρησαν, θέμα κακών συγκυριών και ατυχιών ήταν, θέλω να το ξεχάσω γιατί είναι θλιβερό.

Θα θέλατε να επιστρέφετε στο θέατρο;

Ακόμη κινητικά δεν μπορώ να μείνω όρθια για 2 ώρες συνεχόμενα. Ίσως του χρόνου να μπορέσω εκτός και αν παίξω κανένα έργο σακακλίδικο.

Με την Καρέζη και τη Βουγιουκλάκη ήσασταν φίλες;

Με την Καρέζη δεν είχαμε καθόλου επαφές. Δεν έτυχε. Με την Αλίκη είχαμε πλακατζίδικη σχέση. Έχω κάτι πολύ τρυφερές φωτογραφίες και όταν τις κοιτάζω συγκινούμαι. Γέλαγα πολύ με την Αλίκη γιατί είχε φοβερό αυτοσαρκαστικό χιούμορ. Κάποτε θυμάμαι ένα πρώην φλερτ μου είχε βρει δουλειά στο θέατρο της. Aυτός
με ήθελε πολύ. Η Αλίκη το ήξερε και μου είπε «Εμένα μόνο οι κάτω των 10 και οι άνω των 60 με ερωτεύονται».

Tης απάντησα «Χρυσό μου γιατί τη ζωή σου την άφησες μία πίτα μονάχα για το θέατρο για τη δουλειά σου», εγώ την ζωή μου την μοίρασα σαν πίτσα.Ένα κομμάτι πήρε η δουλειά, ένα κομμάτι ο έρωταε, ένα κομμάτι το σπίτι και η οικογένεια μου, ένα κομμάτι οι φίλοι μου κτλ. Αν λείψει ένα κομμάτι από τα 8 ή δύο είναι τα υπόλοιπα 6 και το καλύπτουν. Η ζωή πρέπει να μοιράζεται σαν πίτσα πιστεύω. Η Αλίκη έπεσε με τα μούτρα στην δουλειά και δεν μοίρασε την πίτσα. Με στεναχώρησε πολύ όταν έφυγε.

Αν δίνατε έναν τίτλο στην ζωή σας ποιός θα ήταν αυτός;

«Δεν μετανιώνω για τίποτα», θα ήταν ο τίτλος. Δεν έπληξα στη ζωή μου.

Ακραία εκδήλωση θαυμασμού είχατε;

Πολλές θυμάμαι. Ένας είχε έρθει με ένα φορτηγάκι στην είσοδο της πολυκατοικίας και έριξε ένα βουνό από λουλούδια. Τρελάθηκα και τρελάθηκε και ο θυρωρός. Ευτυχώς δεν ήταν ενοχλητικοί.

Τι εύχεστε για το μέλλον;

Μονάχα ένα καλό και ήρεμο τέλος. Ευχαριστώ τον θεό που συνεχίζει να μου δίνει χαρές. Δεν με εγκατέλειψε ποτέ!

:


πηγή: www.gossip-tv.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News